Beşiktaş Denizli'de galibiyet peşinde

Turkcell Süper Ligin 25. haftasının son maçı bugün saat:20.00'da Denizli Atatürk Stadın'da Beşiktaş ile Denizlispor arasında oynanacak

Beşiktaş - Denizlispor
Zaman: 15 Mart 2010, 20:00
Yer: Denizli Atatürk Stadı, Denizli
Hakem: Abdullah Yılmaz

Beşiktaş şampiyonluk için savaşıyor

Geçtiğimiz sezon da ligin ilk yarısında zirveden uzak bir görüntü çizen ancak iyi bir seri yakalayarak sezon sonunda şampiyonluğu ulaşan Beşiktaş, bu sefede aynı plan içerisinde maçlarına çıkıyor

Son üç maçında dokuz puan toplayarak yarışa yeniden dahil olan kara kartallar , bu maçı da kazanarak lider Galatasaray ile aradaki farkı ikiye indirmek istiyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tüm oyuncuların iyileştikleri ve Denizli'ye tam kadro olarak gittikleri öğrenildi. Bu arada geçtiğimiz hafta arasındaki İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçında forma giyemeyen Ernst'in de Denizlispor karşısında oynaması bekleniyor.

Ligde kalma hesapları

Ligdeki ilk galibiyetini dört hafta önce alan ve dört haftada 10 puan toplayarak ligde kalma adına umutlanan Denizlispor, Beşiktaş karşısında da sahadan iyi bir skorla ayrılmak istiyor.

Ege temsilcisinde bir tek Güray'ın sakatlığı bulunurken, cezası sona eren Youla'nın bu maçta forma giyebileceği belirtildi.

Muhtemel 11'ler

Denizlispor: Özden, Ahmet Burak, Çağlar, Braga, İbrahim, Koffi, Fatih, Berberovic, Youla, Roberts, Angelov

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ernst, Fink, Tello, Nihat, Bobo

Tahmin

Beşiktaş şampiyonluk mücadelesinden dışarıda kalmak istemiyorsa bu maçı kazanmaktan başka şansı yok. Denizlispor ise bu sezon üç büyüklerden bir puan dahi alabilmiş değil. Son haftalarda formda olan Ege temsilcisi karşısında, siyah beyazlıların kontrollü bir futbolla galip gelmesini bekliyorum. Ancak Kayserispor maçıyla çıkışa geçen Denizlispor karşısında siyah beyazlıların işi zor ama başarabilceklerine eminim.

Denizlispor 1-3 Beşiktaş