Ali Sami Yen Cehenneminin Kader Keita'sı

Ajansspor yazarı Alper Yılmaz Galatasaray - Ankaragücü maçını değerlendirdi.

  Dü ; n akşam yine Ali Sami Yende sarı kırmızılı taraftarlar iç ; in gü ; zel bir futbol rezidansı izledik . Son dakikalarda taraftar ç ; oşkusu gö ; rü ; nmeye değerdi . Nasıl coşmasın ki , haftalar ö ; nce eleştirdiğimiz yabancı futbolcular dü ; n akşam maç ; ın kazanılmasını sağladı . Baros golle geri dö ; nmesi , Kader Keita sü ; perdi , Elano ' su , Jo ' su , 3 gollü ; galibiyet , Fenerbahç ; e puan kaybetti , yani her şey dü ; n akşam Galatasaray iç ; in olumluydu bir de Bursaspor puan kaybetseydi değmeyin Sarı Kırmızılıların keyfine . Ben yine Santos ' u sayamayacağım inanın iç ; imden gelmiyor . Kasımpaşa maç ; ında iyi oynaması gü ; zel ama yeterli değil , unutmayalım ki gö ; nderilen Nonda da ilk yarıdaki Kasımpaşa maç ; ında Cimbomu ipten almamış mıydı? İyi oyununu Eskişehir maç ; ında da devam ettirseydi o maç ; ı kazandırsaydı her şey hem kendi adına hem de Galatasaray adına daha gü ; zel olabilirdi .

Ali Sami Yen dışında bir iki kez aslan kesilen Keita ( Antalya-Madrid deplasmanları ) dü ; n akşam yine sü ; per oynadı . Televizyonda bir an dalgınlığa dü ; şerseniz Keita ' nın bazen rakibinin iç ; inden geç ; tiğini dü ; şü ; nebilirsiniz . Bire birde harikalar yaratıyor Sabri ile beraber kanadını gerç ; ekten ç ; ok iyi kullanıyor .

Diğer ö ; nemli bir not Galatasaray uzun bir aradan sonra kalesinde gol gö ; rmedi , hem de iki iyi Ankaragü ; cü ; forvetine karşı .

Galatasaray evinde inanç ; lı bir şekilde şampiyonluğa yü ; rü ; yor ama 5 deplasman maç ; ı olduğu dü ; şü ; nü ; lü ; rse o zaman yü ; rü ; yü ; ş yavaşlayabilir . Deplasman maç ; larının 3 tanesi ateşten daha sıcak geç ; ebilecek hedefi olan takımlara karşı . Galatasaray ö ; nü ; ndeki ilk ü ; ç ; maç ; ı alırsa şampiyon olabilir .

Elindeki ve evindeki kaderi , ligin kaderi de Galatasaray ' a yardımcı olursa şampiyonluk gelir . Kader maç ; ları kuşkusuz ö ; nü ; ndeki ü ; ç ; maç ; ve o maç ; ların iç ; inde bulunan Fenerbahç ; e derbisi . 31 . haftada ki Bursa maç ; ları olacak , diğeri kaderide dü ; n akşam ki gibi oynarsa Galatasaray istediğini bu ligde başarabilir .