Helvacı'dan skor değerlendirmesi

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Ankaragücü karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Helvacı, iki takımın da oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştığını belirterek, "Güzel bir galibiyet aldık. Baros'un gol atması güzel. Galatasaray taraftarları özlediğimiz bir tablo oluşturdular. Alınan sonuçtan dolayı mutluyuz. Bütün oyuncular da iyi oynadılar. Kimse maçı çirkinleştirmedi. Dolayısıyla güzel bir müsabaka oldu" diye konuştu.
Şampiyonluk ile ilgili bir soru üzerine Helvacı, "Bugünden şampiyonlukla ilgili bir şey söylemek imkansız. Üç puanlı sistemde her şey olabilir. Galatasaray takımı bundan sonraki bütün maçlarını kazanmak için mücadele edecek her zamanki gibi. Ligin sonunda da ne olacağını göreceğiz" açıklamasında bulundu.
Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, karşılaşmada mağlubiyeti beklemediklerini ifade ederek, "Kişisel hatalar nedeniyle goller yedik. Ancak, en çok Metin'in sakatlığına üzüldük" dedi.
Maç öncesi taraftarlar arasında çıkan olaylarla ilgili olarak Gökçek, "Bu olaylar bilerek çıkartılıyor. Taraftarlarımızı provoke ediyorlar. Zaten sınırdayız, ceza alırsak seyircisiz oynayacağız. Onlar da bunu istiyorlar" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mustafa Sarp, kendileri için çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Geçen hafta kaybettiğimiz Eskişehirspor maçının hem telafisi hem de şampiyonluk yolunda kaybetmeye tahammülümüzün olmadığı bir dönem. İki tane oynayacağımız derbi öncesi yukardan kopmamak istiyoruz. Şu anda Bursaspor gizli lider olarak görünüyor. Bugün puan kaybetseydik Bursaspor'u yakalamak çok zor olacaktı. Ankaragücü'ne pozisyon vermedik. Çok iyi oynadığımız söyleyemesek de 3 puan almak
önemliydi" dedi.