Adnan Polat : Bizi kıskanıyorlar

Galatasaray'ın Başkanı Adnan Polat 'Suada'nın ihalesini iptal edenler Arda'nın sözleşmesi için de bu kararı alabilir' diyerek ateş püskürdü. Şirket birleşmesinin 10 şampiyonluğa bedel olduğunu vurguladı.

Genel Kurula hazırlanan Galatasaray'da başkan Adnan Polat dün akşam Polat Residans'ta eski sporculara yemek verdi. Futbolu yakında bırakmış isimlerin katılmadığı geceye tüm branşlardan eski sporcular katıldı. Gecede konuşan başkan Adnan Polat, Denizbank'tan alınan 70 milyon dolarlık kredinin faizinin yüksek olduğu eleştirilerine, "Kimsenin yapamayacağı bir işi biz yaptık. Bizi kıskandıkları için böyle yaptıklarını. Böyle bir krediyi kimse kolay kolay alamaz" dedi.

İPTAL KARARI BİZE YAKIŞMADI
Kongredeki rakibi Adnan Öztürk'ü de eleştiren G.Saray başkanı, "Öztürk'ün 27 Şubat'taki genel kurulda Galatasaray Adası'nın ihalesinin iptali için yaptırdığı oylama ve devamındaki iptal kararı kötü bir örnek oldu. İlerleyen dönemde Arda Turan ile yapılan sözleşmenin iptali kararını da alabilirler" diye konuştu. Futbol A.Ş ile Sportif A.Ş'nin birleşmesine de değinen Polat, bunun 10 şampiyonluktan daha önemli olduğunu dile getirdi.

TÜM GÖZLER ELANO'DA
Arda'nın yokluğunda bu akşam Ankaragücü önünde takımın yöneticisi  olacak  Elano'nun performansı merakla bekleniyor. Brezilyalı yıldız hafta içinde Rijkaard'dan kötü performansından dolayı azarlanmıştı.