Gençlerbirliği Fenerbahçe'yi konuk ediyor

Antalyaspor galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında çıkışını sürdürmek istiyor.

Gençlebirliği'nde ise Teknik Direktör Doll futbolcularını galibiyete kilitlemiş durumda. İşte karşılaşmadan son haberler;

Fenerbahçe bugün ligin en kritik maçlarından birine daha çıkıyor. 7 maçlık kazanamama serisine Antalya galibiyetiyle son veren sarı-lacivertli ekip, 7 maçtır galip gelemeyen (hükmen kazanılan Ankara maçı hariç) ve bu dönemde sadece 3 gol atabilen Gençlerbirliği'ne konuk oluyor.

Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışını sürdürebilmek için mutlaka kazanmak zorunda. Aksi halde yeni bir kriz kapıda bekliyor. Fenerbahçe, son iki deplasman maçında da galip gelemedi. F.Bahçe, ligin ilk 7 sırasında bulunan ekipler arasında 27 golle en çok gol yiyen takım.

Bombalayın!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, hastalığı nedeniyle dünkü idmana da çıkmazken, çalışmayı antrenör Roland Koch yönetti. Koch, "En büyük silahımız şut" diyerek futbolculardan rakip kaleyi bombardımana tutmasını istedi. Fener, 150 isabetli şutla ligin en şutör ekibi konumunda.

Gökhan Gönül 'oynarım' dedi
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Gökhan Gönül'den iyi haber geldi. Dün takımla çalışan sarı-lacivertli futbolcu, "Oynayabilirim" deyince kadroya dahil edildi. Gökhan bugün ilk 11'de sahaya çıkacak. Deivid, cezalı Alex'in yerine orta sahada, Mehmet Topuz ise sağ kanatta da görev yapacak.

Doll: Bu kez kıracağız
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Doll, "Fenerbahçe ile belki oynadığız 100 maçın 80'ini kaybedebilirsiniz. Ancak bu maçta bunu kırmak istiyoruz" dedi. Doll, "Futbol, hatalar oyunu. İyi oyun sergilemek de önemli ama sonucu alamadıktan sonra bu güzelliğin önemi kalmıyor'' şeklinde konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE

STAT:
19 Mayıs
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Serkan Akarca
SAAT: 19.00
YAYIN : Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ:
Serdar, Orhan, Mahmut, İlhan, Aykut, Burhan, Tozo, Kerem, Hurşud, Mendonça, Kahe
TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Doll

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deivid, M.Topuz, Emre, Baroni, Vederson, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum