Bakan Akdağ'dan Trabzonspor'a Ziyaret

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tıp Bayramı kutlamaları için geldiği Trabzon'da inceleme ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Valilik ziyareti sonrasında merkeze bağlı Kaşüstü beldesinde yapımı süren Kaşüstü Devlet Hastanesi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Bakan Akdağ, müteahhit firmanın yetkililerinden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giderek Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret eden Bakan Recep Akdağ, burada Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Şenol Güneş, Teknik direktör Danışmanı Ahmet Suat Özyazıcı ve Alt yapı koordinatörü Özkan Sümer, tarafından karşılandı.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a üzerinde ismi yazılı 25 sırt numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Daha sonra "Sigara öldürür Spor yaşatır" adlı kampanyanın sunumu gerçekleştirildi.
Bakan Recep Akdağ, sunumda yaptığı konuşmada futbolun Anadolu'da yerleşmesi ve kökleşmesinde Trabzonspor'un çok büyük katkıları bulunduğunu vurgulayarak, "Anadolu'da yaşayan ve hayatının bir döneminde Trabzonsporlu olmayan kişi hemen hemen yoktur. Böylesine köklü bir kulüp Türk sporuna örnek oluşturacak çok önemli bir uygulamaya imza atmaktadır. Trabzonsporlu futbolcu kardeşlerim sezon sonuna kadar bu sloganla sahaya çıkacaklardır" dedi.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve teknik direktör Şenol Güneş, sosyal sorumluluk çerçevesinde başlatılan kampanyaya Trabzonspor olarak katkı vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Yapılan sunumun ardından Bakan Akdağ, beraberindekilerle birlikte kulüp binasını gezerek öğle yemeği yedi.