Trabzonsporlu Teknik Adamlar Ünsal Göksen'i Ziyaret Ettiler

Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanacak lig maçı öncesi Gaziantep'e gelen Trabzonsporlu teknik adamlar, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ünsal Göksen'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Trabzonspor Yönetim Kurulu Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Futbol Danışmanı Ahmet Suat Özyazıcı yer aldı. Başkanvekili Ünsal Göksen, "Trabzonsporlu yöneticilerimizi Gaziantep'te ağırlamaktan son derece mutluyuz. Türkiye 1. Lig'in iki iddialı ve centilmen takımının bugün yapacakları mücadelede kazanan taraf spor olacaktır" dedi.
Diyarbakırspor ile Bursaspor mücadelesi sonunda saha ve saha dışında yaşanan olaylara değinen Başkanvekili Göksen, "Yaşanan olaylar bizi çok şaşırttı. O gün saha ve saha dışında taşkınlık yaratan, gittiğimiz her maçta bizi alkışlayan, güllerle karşılayan Diyarbakırspor taraftarı mı diye düşündük. Biz yine rakibini alkışlarla ve güllerle karşılayan Diyarbakırspor taraftarını görmek istiyoruz ve böyle üzücü sahnelerin Türk Sporu adına bir daha yaşanmamasını diliyoruz" diye konuştu.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ünsal Göksen'e Trabzonspor'un 27 numaralı formasını ve kravatını hediye etti.
Başkan Göksen de Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerine yöresel ürünlerin yer aldığı bir heybe ve Büyükşehir Belediyespor'un bayrağını hediye etti.