Gaziantepsor - Trabzonspor maçının ardından

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor, kendi sahasında son dakikada yediği golle Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçtan sonra Gaziantepsporlu futbolcular üzgün olduklarını belirtirken, Trabzonsporlu oyuncular mağlup olmaktansa alınan bir puanın sevindirici olduğunu söyledi.
Gaziantepspor'un başarılı file bekçisi Manmut Bezgin, "Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. 2-0'ı kovalarken beraberlik golünü yedik. Eğer 1-0'a oynamış olsaydık maç bu skorla bitecekti. 2-0'ı ararken hızlı hızlı oynamaya çalıştık. Bu esnada da beraberlik golünü yedik. Sonuçta Trabzonspor ile oynuyorsunuz çabuk atağa çıkan oyuncuları var. Bu maçtan ders çıkartmamız gerekir. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına bakacağız" dedi.
"Bizim için üzücü verici bir skor oldu" diyen Olcan ise, "Son dakikalara kadar üstün oynadık. Son dakikada yediğimiz bir gol ile hayal kırıklığı yaşadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.
Serdar Kurtuluş ise konuşmasında üzgün olduklarını belirterek, "Son dakikada gol yedik. Eğer akıllı oynasaydık, vakit geçirebilseydik maçı 1-0 bitirebilirdik. Geri çekildiğimiz için Trabzonspor top ile daha çok oynuyormuş gibi gözüktü. Kontra ataklarla birçok pozisyona girmeye çalıştık. Bu beraberliğe sevinelim mi üzülelim mi bilemiyorum. Bu beraberlik mağlubiyet gibi oldu" ifadelerini kullandı.
Trabzonsporlu futbolcular konuşmaktan çekinirken, bir açıklama yapan Trabzonspor'un tek golünü atarak bir puanı getiren Alanzinho da, "Sahasında iyi oynayan bir takıma karşı çok zor bir maç oynadık. Aslında bakarsanız maçta üstün olan taraf bizdik. Çok sayıda olmasa da net birkaç tane fırsatımız var. Buldukları bir pozisyonu gole çevirdiler. Maç ondan sonra bizim için çok zor oldu. Bu maçı kaybetmektense berabere bitirdik. Bu da bizim için çok önemlidir" şeklinde konuştu.