Ankara Fenerbahçeliler Derneği Lokali Açıldı

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Lokali yoğun bir katılımla açıldı.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Lokali, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, çok sayıda Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi, kongre ve dernek üyeleri ile davetlilerin katılımıyla hizmete girdi. Açılışta bir konuşma yapan Maliye Bakan Mehmet Şimşek, Fenerbahçe'nin sadece bir futbol kulübü olmadığını belirterek, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Bunun bir üyesi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Yeni açılan lokalimiz hayırlı olsun. İnşallah bu lokal bize güç katar" diye konuştu.

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir ise, dernekler vasıtasıyla çok önemli hizmetlere imza attıklarını hatırlatarak, "Fenerbahçe sadece spor kulübü değildir. Yurt dışı ve yurt içi dernekleriyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Artık Fenerbahçeliler de Ankara'da bir çatı altında toplanıyor" ifadelerini kullandı.

Özdemir, iki kupada da en büyük favorinin kendileri olduğunu iddia ederek, "Bu sezon, hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Bugün birlik olma günüdür, güçlerimizi birleştirme günüdür. Taraftarlarımızın ve kongre üyelerimizin bizi hiçbir maçta yalnız bırakmamasını istiyoruz. Kupa ve ligde şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Sezon sonunda uzun zamandır hasret kaldığımız 2 kupa sevincini taraftarlarımıza yaşatmak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından lokalin açılış kurdelesi kesildi.