Türkcell Süper Lig 24.hafta puan durumunda son durum

Türkcell Süper Lig 18. hafta erteleme maçları dün oynanan Kasımpaşa - Bursaspor, ve Beşiktaş – Büyükşehir Belediyespor arasındaki maçlarla sona erdi. Türkcell Süper Ligi'nde zirve mücadelesi veren Bursaspor, Kasımpaşa'yı Recep Tayip Erdoğan Stadı'nda 2 – 0' lık skorla mağlup etti.

Diyarbakır’da çıkan olaylar nedeniyle Diyarbakırspor’un hükmen mağlup olması durumunda Bursaspor 52 puanla Türkcel süper ligi’nin yeni lideri olacak. Türkcell Süper Ligi’nin 18. haftasında yoğun kar nedeniyle ertelenen Kasımpaşa – Bursaspor ve Beşiktaş – İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçları dün oynanarak tamamlandı. Bursaspor Kasımpaşa’yı Recep Tayip Erdoğan Stadı’nda 11. dakikada Batalla’nın ve 43. dakikada Sercan’ın golleriyle 2-0'lık skorla mağlup etti ve puanını 49'a yükselterek  zirve yarışından kopmadı. Kasımpaşaspor ise 28 puanda kaldı.

Türkcel Süper Ligi’nde ertelenen diğer takımlar Beşiktaş ve Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan mücadelede Beşiktaş, Bobo ve Holosko'nun golleriyle 2-0’ lık skorla galip gelerek puanını 48’ e yükselterek zirve yarışını sürdürdü.
Buna göre Türkcel Süper Ligi 24. hafta puan durumu şöyle:

Türkcell Süper Lig 24.hafta puan durumunda son durum