Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan takımlar

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan karşılaşmalarla birlikte çeyrek finale yükselen ilk 4 takım belli oldu. Arsenal ve Bayern Münih'ten sonra dün de Manchester United ve Lyon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Salı gecesi oynanan karşılaşmalarda Porto'yu 5-0'lık skorla geçen Arsenal ile Fiorentina'yı kupadan eleyen Bayern Münih Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen ilk iki takım olmuştu.

Dün gece oynanan mücadeler de adeta nefesleri kesti.

İngiliz ekibi Manchester United sahasında konuk ettiği AC Milan'ı  Wayne Rooney (2), Ji-Sung Park ve Fletcher'ın attıkları gollerler 4-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.
M.United İtalya'daki maçta da Milan'ı 3-2 yenmeyi başarmıştı. David Beckham'lı, Ronaldinho'lu Milan ise Şampiyonlar Ligi'ne 2. turda veda etmiş oldu.

Dün gecenin diğer maçında Real Madrid şoku yaşandı. İlk maçta Fransa'da rakibi Lyon'a 1-0 kaybeden İspanyol ekibi, rövanş maçında Madrid'de Lyon ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etmiş oldu. Sezon başında Cristiano Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso gibi flaş transferler yapan 'Yıldızlar Topluluğu' Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götürmeyi hedefliyordu. Real Madrid bugüne kadar 6 kez karşılaştığı Lyon'u hiç yenemedi. Fransa'da karşılaştığı Lyon'a 3 maçta da kaybeden Real Madrid, evinde oynadığı 3 maçta da Lyon ile berabere kalarak galibiyet umutlarını başka sezona taşımış oldu.

-MANCHESTER UNİTED - MİLAN MAÇININ GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


-REAL MADRİD - LYON MAÇININ GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...