Milan'ın ünlü yıldızı David Beckham: 2-0'dan sonra maçı bıraktık

Milan'ın ünlü yıldızı David Beckam, Şampiyonlar Ligi'nde 4-0 yenildikleri Manchester United maçını değerlendirdi. Beckham kendisini çok iyi karşılayan Manchester United taraftarlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Manchester United - Milan maçının ardından ITV Sport'a açıklama yapan David Beckham; "Hayal kırıklığı yaratan bir geceydi çünkü maçı kaybettik ama bu geri dönmek her zaman özel. Taraftarın karşılaması gerçekten inanılmazdı. Bunun için teşekkür etmeliyim. Gerçekten inanılmazdı" ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda atılan vole golünün harika olduğunu söyleyen Beckham konuşmasında; "Dürüst olmak gerekirse, ikinci golden sonra maç bitmişti. Her zaman maça ilk 11'de başlamazsınız. Her zaman oynamak istersiniz ama biz bir takımız ve bir çok kez söylediğim gibi, takım olarak kazanır, takım olarak kaybedersiniz" diye konuştu.

Maçta iki gol atarak yıldızlaşan Wayne Rooney hakkında da konuşan Beckham; "Sürekli söylüyorum ve herkes sürekli söylüyor. Rooney olağanüstü bir yetenek. Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ondan daha iyi değiller" dedi.