Manchester United Milan'ı 4 golle devirdi (Maç özeti ve goller)

Manchester United dün evinde ağırladığı Milan'ı 4 golle uğurladı. Maçın gollerini ve özet görüntüleri habere ait videodan izleyebilirsiniz.

Bu yıl şampiyonlar liginde dolu dizgin ilerleyen Manchester United Milan’ı rövanşta da Rooney (2), Park ve Fletcher’ın golleriyle sahadan sildi.

Şampiyonlar Ligi 2. tur 2. maçında Manchester United, ilk maçta da 3-2 yendiği rakibi Milan'ı sahasında bu kez 4-0 gibi net bir skorla hezimete uğrattı. 

Maça damgasını vuran isim attığı 2 golle Rooney oldu.

Mancheter United, İtalya'da gerçekleşen karşılaşmada 3-2 yendiği Milan'ı Old Trafford'ta resmen bozguna uğrattı. Eleme maçlarında Milan ağlarına 4 kez topu gönderen Rooney bu karşılaşmada da 2 kere fileleri havalandırdı.

Maçın ilk yarısında Wayne Rooney'in golü ile 1-0 öne geçen ManU, ikinci yarıda ise gol olup yağdı. Maçın 2. yarısı başlar başlamaz Rooney ile farkı 2'ye çıkaran ManU, Park'ın golü ile skoru 3-0'a getirip adeta Milan'ın fişini çekmiş oldu. Maçın son 15 dakikası ise iki takımın da rölantisiyle geçti. Ancak karşılaşmanın 88. dakikasında Fletcher karşılaşmanın skorunu belirledi ve ManU, Milan'ı 4-0 ile geçerek çeyrek finale yükseldi.

Milan'da David Beckham'ın 63. dakikada oyuna girmesinden sonra tribünlerden büyük alkış aldı. Eski takımı ManU'ya karşı forma giyen Beckham, karşılaşmada bir müthiş bir şut çıkardıktan sonra, tribünlerden uzun süre alkış aldı. Ancak Beckham, ManU'nun kalecisini geçemedi.

Real Madrid - Lyon 1-1 maçın özet görüntüleri ve golleri izlemek için tıklayınız