Lyon - Real Madrid 1-1 (Maçın özet görüntüleri ve golleri)

Lyon kendi evinde 1-0 yendiği Real Madrid'le deplasmanda 1-1 berabere kalarak tur atladı.

Real Madrid, Fransa'da 1-0 yenildiği Lyon ile Bernabeu Stadı'ndaki rövanşta 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

İlk yarıda Lyon'a adeta top oynatmayan Real Madrid henüz 6. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle 1-0 öne geçsede elenmekten kurtulamadı.

Maça çok hızlı başlayan İspanyol takımı Kaka'nın frikiğiyle gole yaklaştı. Ardından Ronaldo soldan topla ilerledi, sol ayağıyla çektiği şutta top kaleci Hugo Lloris'in bacaklarının arasından filelere gitti.

Farkı arttırmaya çalışan Real'de Gonzalo Higuain daha ilk yarıda hat-trick yapacak fırsatları buldu ama Lloris'i ve kale direğini geçemedi.

İkinci yarıya Boumsong ve Makoun'un yerine Gonalons ve Kallstrom ile başlayan Lyon, Govou ve Lisandro Lopez ile rakip kaleyi test etti. İlk yarıdaki ezici üstünlüğü kalmayan Real 75. dakikada Pjanic'in golüne engel olamadı.

Real Madrid: Casillas, Arbeloa (83 Diarra), Sergio Ramos, Albiol, Garay, Kaka (77 Raul), Ronaldo, Diarra, Guti, Granero (62 Van der Vaart), Higuain

Lyon: Lloris, Cris, Boumsong (46 Kallstrom), Reveillere, Cissokho, Pjanic (83 Ederson), Makoun (46 Gonalons), Toulalan, Lopez, Govou, Delgado

Goller: 6 Ronaldo, 75 Pjanic

Stat: Santiago Bermabeu

Manchester United Milan 4-0 maçın gollerini izlemek için tıklayınız

İŞTE MAÇIN GOLLERİ