Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gaziantep'e gitti

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Gaziantep'e hareket etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah yaptığı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili takım, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Gaziantep'e hareket etti.

Teknik direktör Şenol Güneş, 18 kişilik maç kadrosuna Hrvoje Cale ve Gustavo Colman'ın yanı sıra Zafer Yelen, Murat Tosun ve Tony Sylva'yı almadı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman İlyas, havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, sürpriz şekilde kadroda yer almayan Colman ve Cale ile ilgili, ''Hocanın böyle bir kararı varsa saygı duymak lazım. Kadro dışı olarak algılanmamalı. Forumsuzluktan dolayı böyle bir karar alınmış olabilir. Bu hocanın idaresinde olan bir konudur. Trabzonspor'da formsuz olan oyuncuların yerine formda olanlar oynayacaktır'' dedi.

Ligde her maçın ayrı zorlukta geçtiğine işaret eden İlyas, Gaziantepspor maçından 3 puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Trabzonspor'un Gaziantepspor karşısına Onur, Ömer, Song, Giray, Ferhat, Serkan, Sezer, Selçuk, Engin, Burak ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.