Beşiktaş 4 oyuncuyla tekrar anlaştı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren; İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber ve Yusuf Şimşek ile tekrar anlaştıklarını açıkladı.

“4 futbolcuyla döviz değil TL karşılığı anlaştıklarını ifade eden Düren, Serdar Özkan’la ise anlaşmalarının zor olduğunu söyledi. Mete Düren, “Serdan teklifimizi şık karşılamadı” dedi.

Serdar Özkan’dan sonra takım kaptanlarından İbrahim Toraman’ın da takımdan ayrılacağı söylentilerine cevabı Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Dürün verdi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 4 oyuncu ile tekrar anlaştıklarını açıklayan Düren şöyle konuştu. “Yusuf (35) ve Üzülmez’le (36) 1’er yıl. Rüştü’yle (37) 2 yıl, Toraman’la (29) da 3 yıl olmak üzere anlaşma sağladık. İmza artık an meselesi. Tüm oyuncularla TL olarak anlaştık. Artık Beşiktaş’ta dolarlar havada uçuşmayacak. Serdar Özkan’a da teklif yaptık ama şık karşılamadı. Belki kafasında farklı bir şey vardır. Belki altyapıdaki çocuklarımızı dört dörtlük yetiştiremiyoruz. Bazı eksikler var ama o eksikleri tamamlaması gereken bizleriz. Bu sorunu çözmezsek oyuncu yetiştirmek hayal olur.