Wayne Rooney mi David Beckham mı ?

Şampiyonlar Ligi'nde bu gecenin en dikkat çeken maçı hiç kuşkusuz manchester United ile Milan arasında oynanacak. Bu dev karşılaşma Manchester Unitedlı Wayne Rooney ile Milanlı David Beckham kapışmasına da sahne olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkabilmek için Manchester United ile Milan arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Her iki takımda da yıldız oyuncuların bulunması bu maçın zorluk derecesini artıran önemli bir etken olarak göze çarpıyor. İngiltere Milli Takımı'nın 2 yıldızı bu maçta karşı karşıya gelecek. Bir yandan Manchester United'ın başarılı golcüsü Wayne Rooney, diğer tarafta yıllarca Manchester United formasıyla başarıdan başarıya koşan fakat şuanda Milan forması giyen David Beckham.

David Beckham yıllar sonra ilk kez Old Trafford'da sahaya çıkacak. Beckham bu maçta ilk kez İngiltere'de eski takımı Manchester United'a karşı forma giymiş olacak. Bu yüzden Beckham için bu karşılaşma özel bir yer taşıyor.

Mancherster United'ın İngiliz golcüsü Wayne Rooney ise Kırmızı Şeytanlar'ın en büyük kozu olarak dikkat çekiyor. Milan'ın Brezilyalı yıldız oyuncusu Ronaldinho yaptığı açıklamada, "Rooney ilk maçta inanılmaz şeyler yaptı. Onun birçok videsounu izledik. En önemli özelliği ceza sahası civarında topla buluşması. Eğer buna izin vermez ve onu durdurabilirsek, turu geçen taraf biz oluruz. Bu maç kesinlikle Şampiyonlar Ligi Finali gibi olacak. Bol gollü ve pozisyonlu bir maç bizi bekliyor" dedi.

Milan'ın Brezilyalı Teknik Direktörü Leonardo da İngiliz golcü Rooney için övgü dolu sözler söyledi. Leonardo, "Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e gittikten sonra Rooney kendini geliştirdi ve takımın en önemli silahı oldu. Bu kadar büyük bir değişim göstermesi gerçekten inanılmaz. Belki de bu formunun artışını Cristiano Ronaldo'nun ayrılışına bağlayabiliriz. Çünkü gözler Ronaldo'dan sonra ona çevrildi ve daha iyi olmak zorundaydı" dedi.