Ünlü Futbolcular Çok Yakınınızda!

Nike'ın yeni kısa filmi, genç bir oyuncuyu Nikefootball+ dijital antrenman programı ile futbolun en büyük isimlerinden bazılarıyla etkileşimde bulunacağı bir yolculuğa çıkarıyor.

Filmde, genç bir oyuncu Nike kramponları sayesinde kale arkasına taşınıyor; Fernando Torres ile şut çekme antrenmanı yapıyor, Cristiano Ronaldo kendisini teşvik etmek üzere başında durup sürekli bağırırken koşu bandında koşuyor, Arsene Wenger'dan taktik alıp Zlatan Ibrahimovich'in becerilerine hayran kalıyor.
Bu, çoğu genç oyuncunun yalnızca hayalinde görebileceği bir yakınlık olduğu halde, Nikefootball+ bir adım daha ileri giderek bunu bütün oyuncular için gerçek kılıyor.
Nikefootball+, oyunu geliştirmek amacıyla yüksek performanslı kramponlarla sanal ve fiziksel antrenman dünyasını birleştirerek oyuncunun performansını arttırmasına yardımcı olan yeni bir kavram.
Her Nike CTR360, Total 90 Laser II ve Mercurial Vapor SuperflyII krampon, benzersiz kullanıcı kodunu içeren bir kartla birlikte geliyor. Amatör oyuncular, kodu nikefootball.com web sitesine girerek Nike'ın seçkin futbol oyuncuları ve antrenörleri tarafından geliştirilmiş olan interaktif videolarla ipuçları alma, antrenmanlara katılma ve futbolun en büyük isimlerine ulaşma olanağına kavuşuyor.
- Master Control (Kontrol Ustalığı): Arsenal'den Cesc Fabregas ve Barcelona futbol takımından Andres Iniesta'nın özgün hareketlerinin yanı sıra, Barcelona futbol takımının antrenörlerinden bir kontrol eğitimi programı
- Master Accuracy (İsabet Ustalığı): Fernando Torres'ten özgün hareketler ve eğitimlerin yanı sıra, Juventus futbol takımının antrenörlerinden taktikler
- Master Speed (Hız Ustalığı): Cristiano Ronaldo'dan bir hız testi ve ayrıca Dünya Şampiyonu Brezilya milli takımını beş kez çalıştırmış bir antrenörden hız egzersizleri.
Nike Football+ oyuncuların farklı eğitimlerden aldıkları puanları takip ederek ve yayımlayarak birbirleriyle bağlantı kurabilmesini sağlıyor. Ayrıca iPhone ve iPod Touch'a yönelik olarak iTunes® uygulaması da bulunuyor.