Real Madrid Lyon ile karşılaşıyor

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Real Madrid, Fransız ekibi Lyon'u Madrid'de ağırlıyor. Real Madrid deplasmanda 1-0 yenildiği Lyon'u yenip Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmak istiyor.

Fransa'da oynanan karşılaşmada rakibine 1-0 yenilen Real Madrid, bu akşam saat 21.45'te oynanacak mücadelede Lyon'u yenip Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final biletini cebine koymak istiyor.

Real Madrid'de Karim Benzema sakat, bu maçta eski takımına karşı forma giyemeyecek. Xabi Alonso ve Marcelo ise kart cezalısı durumda. İspanyol devi hafta sonu Sevilla'yı 2-0 geriye düşmesine karşın efsanevi bir maçla 3-2 mağlup etmeyi başarımıştı.

Lyon'da ise sol bek Aly Cissokho'nun sakatlığı yeniden nüksetti fakat yapılacak son kontrollerden sonra kadroda yer alması bekleniyor. Francois Clerc ve Cleber Anderson'unn sakatlıkları devam ediyor.

Teknik ekibi son dakikada büyük üzüntüye sokan ise Boulogne maçında sakatlanan Michel Bastos'un önemli maçta forma giyemeyecek olması. Hafta sonundaki lig maçında dinlendirilen Lisandro Lopez, Cesar Delgado ve Jeremy Toulalan ise kadroya geri dönüyorlar.

Real Madrid, geçmişteki Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarında Lyon'u hiç yenemedi. Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihinde 2 kez aynı grupta mücadele eden iki takımdan Olympique Lyon sahasında 2 galibiyet alırken, Madrid'deki diğer 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 66 golü bulunan Real Madridli Raul, bir gol daha atması halinde Alman Gerd Müller'i geçerek, Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncu olacak.

MUHTEMEL 11'LER

REAL MADRİD
Iker Casillas
Sergio Ramos
Albiol
Garay
Arbeloa
Lass
Guti
Granero
Kaka
Cristiano Ronaldo
Gonzalo Higuain

O.LYON
Lloris
Reveillere
Cris
Boumsong
Cissokho
Toulalan
Makoun
Govou
Pjanic
Delgado
Lisandro