Manchester United ile AC Milan kozlarını paylaşacak

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Manchester United sahasında AC Milan ile karşıalaşacak. Manchester United ilk maçı 3-2 kazanmanın vermiş olduğu avantajla AC Milan karşısına çıkacak.

Manchester United'ın Milan'ı konuk edeceği maçta gözler Milan'da kiralık olarak forma giyen eski Manchesterlı futbolcu David Beckham'da olacak. 2003 yılında 10 yıllık Manchester United kariyerini Real Madrid'e transfer olarak bitiren Beckham Old Trafford'da başka duygular içinde olacak.

Beckham, bu maçta forma giyerse, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 105. kez mücadele etmiş olacak. İngiliz futbolcu, çıktığı maçların sadece 21'inde takımıyla kaybeden taraf oldu.

Manchester United'ta sezonun durdurulamayan oyuncusu Wayne Rooney hafta sonu Wolves deplasmanında takımını sakatlığı sebebiyle yalnız bırakmıştı. İngiliz futbolcunun durumunun düzeldiği açıklandı.

Manchester United'ta maç öncesi yeni bir sakatlık haberi yok. İleri uçta Rooney - Dimitar Berbatov ikilisinin ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

Milan'da Alexandre Pato'nun durumunda bir sorun yok, kadroda yer alıyor. Clarence Seedorf da sakatlığı düzelen ve kadroya geri dönen isimlerden biri. Milan'da teknik adam Leonardo'nun M.United karşısındaki tercihinin üçlü forvet olması bekleniyor. Marco Borriello ileri uçta en önde oynarken, Ronaldinho forvetin sol bölgesinde, Pato da sağ bir son dakika değişikliği olmazsa sağ tarafta oynayacak.

Manchester United ile AC Milan, aralarında 1958'de başlayan mücadele tarihinde bu sezondan önce 8 kez karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi, deplasman maçlarında rakibine hiç gol atamadı ve 4 eşleşmede de kaybeden taraf oldu.

MUHTEMEL 11'LER

MANCHESTER UNİTED
Van der Sar
Rafael
Vidic
Ferdinand
Evra
Valencia
Scholes
Fletcher
Park
Rooney
Berbatov

AC MİLAN

Abbiati
Bonera
Nesta
Silva
Antonini
Beckham
Pirlo
Ambrosini
Ronaldinho
Borriello
Pato