Bucaspor Kendinden Emin

Bank Asya'da 1

Bank Asya'da 1. Lig'de başarılı bir sezon geçiren Bucaspor, önümüzdeki hafta oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı. Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, "Bizler inandık. Kalan maçlarımızda en iyi sonuçları alarak Süper Lig'e çıkacağız" dedi.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Orduspor'u 3-2 mağlup eden Bucaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kaynaklar Seyit Mehmet Özkan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Bucaspor, kalan maçlarını da kazanmak ve Turkcell Süper Lig'e çıkmak istiyor. Bucaspor'un bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanına sakatlığı bulunan Yılmaz katılmazken diğer oyuncular tam kadro çalıştı. Son derece neşeli bir atmosferde gerçekleştirilen antrenman
kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pas çalışması ile yarı sahada tek -pas çalışması ve taktik antrenman ile devam etti. Orduspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Yılmaz ve Bekir Samsunspor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.
Bucaspor teknik direktörü Özcan Kızıltan iyi ve tecrübeli bir ekip olduklarını belirterek, kalan maçlarda da sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Sezon başında kimsenin kendilerinden böyle bir performans beklemediğini ifade ederek, "Aslında bu bizim için iyi de oldu. Üzerimizde baskı olmadığı için maçlara daha rahat çıkarak şu an bulunduğumuz konuma geldik. En yakın Altay'ın 4 puan önündeyiz. Ama bundan sonra işimiz çok da kolay değil. Artık üzerimizde bir baskı var. Her maç final havasında
geçecek. Bizim bundan sonraki hedefimiz kalan maçları en iyi şekilde tamamlayıp, Süper Lig'e çıkmak. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. Orduspor maçını unuttuk. Önümüzde Samsunspor maçı var. Zor bir deplasman olacak, ama biz galip gelerek dönmek için mücadele edeceğiz. Oyuncularım ve ben buna inandık" dedi.
Bucaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Erman Güraçar takım arkadaşlarıyla mükemmel bir ortam oluşturduklarını belirtti. Herkesin görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirten Erman Güraçar, Bucaspor'un hedefinin kalan maçları kazanarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtti. Sezon başında kendilerine çok fazla şans vermeyenlerin şaşırdığını da belirten Erman Güraçar, takımdaki motivasyonun üst düzeyde olduğunu bunu başaracak hırs ve kondisyona da sahip olduklarını belirtti.
Takımın genç oyuncusu Alişan Ural ise, Süper Lig'e çıkacak üç takımdan birinin Bucaspor olacağını iddia etti.