Beckham; 'Sir Alex Ferguson' beni çok korkutuyor

Manchester United takımından 2003 yılında Ferguson'un girişimi ve katkısıyla Ünlü İspanyol ekibine rekor bir ücrete transfer olan David Beckham korktuğunu ve tedirgin olduğunu söyledi.

Şu anda Milan'da kiralık olarak forma giyen David Beckham (LA Galaxy) ile Alex Ferguson Çarşamba gecesi Şampiyonlar Ligi'nde M.United'ı Milan'ı konuk edeceği maçta karşı karşıya gelecek. Turun ilk maçını Manchester United İtalya'da 3-2 kazanmayı başarmıştı.

Beckham maç günü dergisine verdiği demeçte "Onu tekrar görmek güzel olacak. O korkunç, tedirgin edici, korku yaratan biri. Bunu iyi anlamda söylüyorum. Benim hayatımda çok büyük rolü var. M.United'da bana babalık yaptı, bunun için her zaman ona müteşekkirim" ifadelerini kullandı.

Yetenekli futbolcu turun ilk maçında San Siro'da maça ilk 11'de başlarken daha sonra hocası Leonardo tarafından saha kenarına alınmıştı. Bu maçta Leonardo'nun Beckham'a daha fazla sorumluluk yüklemesi bekleniyor.

Beckham da bu rövanşı "Ağır bir mücadele" olarak değerlendirirken "Old Trafford'da kazanmak gerçekten büyük bir soru, böyle büyük maçları severim. Eğer şans alırsam benim ve takımım adına gerçekten muhteşem bir sınav olacak" dedi.

Futbol dünyasının megastarlarından biri olan Beckham'ın kariyeri hakkında söylediği önemli sözler ise şu şekilde: "Ben de bütün kariyerim boyunca orada kalmak isterdim ama bazen her şey istediğiniz gibi olmuyor. M.United'tan ayrıldıktan sonra üç tane çok büyük harika kulüpte oynadım, Ryan Giggs gibi orada kalmak gerçekten isterdim. Bir kulüpte kariyeriniz boyunca kalmak, asıl başarıdır."

Old Trafford'da stadında bu gece Manchester United ve Milan arasında saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Star TV'den canlı olarak yayınlanacak. 10 yıllık Manchester United kariyerini bundan 7 yıl önce bitiren David Beckham'ın o statta eski sevenlerinin önüne çıkışı ise kuşkusuz hem İngiliz futbolcu için hem de futbolseverler için duygusal olacak.