Ümit Milli Takım, Slovakya Maçı Hazırlıklarına Başladı

2011 Avrupa Ümit Milli Şampiyonası'nda mücadele eden Ümit Milli Takım yarın Slovakya ile yapacağı hazırlık maçının çalışmalarına başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Geliştirme Tesisleri'nde Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde toplanan Ümit Milliler çalışmalarına başladı. Antrenmanda futbolcuları düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışmanın ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Raşit Çetiner, bu göreve getirildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Milli takımda görev almak çok heyecanlı bir görev. Beni bu göreve layık görenlere çok teşekkür
ediyorum. Önümüzde bir hazırlık maçı var. Ondan sonra da Avrupa şampiyonası grup eleme maçları var. Hem eleme maçlarını hem de hazırlık maçlarını kazanmak istiyoruz. Avrupa şampiyonasında 4 maçımız var. Bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Burada görev yapan sporcularımızın hepsini takınıyoruz" dedi.
Slovakya ile yarın bir hazırlık maçı oynayacaklarını belirten milli futbolcu Volkan Babacan, "Bu hazırlık maçından mutlaka galip gelmeliyiz. Daha sonrada 2011 Avrupa şampiyonası eleme gruplarında kalan 4 maçımızı kazanıp Avrupa'da yolumuzda emin adımlarla ilerlemeliyiz" diye konuştu.
Milli futbolcu Aydın Yılmaz ise, yarın oynayacakları hazırlık maçından galip geldikten sonra Avrupa Şampiyonası'nda oynayacakları 4 maçı da kazanmak istediklerini söyledi.
Milli futbolcular Serkan Kurtuluş ve İsmail Köybaşı ise, Raşit Çetiner'in yeni göreve geldiğini vurgulayarak, "Önümüzde bir hazırlık maçı var ondan sonra da Avrupa Şampiyonası eleme maçları var. Bunlardan galip ayrılmak istiyoruz. Onun için çalışıyoruz" dediler.
Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Takım, yarın özel maçta Slovakya ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak ve saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydunus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya olacak ve stada gidecek taraftarlar karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecekler.