Tff 3. Lig Malatyaspor Teknik Direktörü Nihat Balan'ın açıklaması

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatya Belediyespor, deplasmanda Batman Petrolspor'a 1-0 mağlup olurken, Teknik Direktör Nihat Balan, takımların rahat puan vermeyeceklerini söyledi.

  Malatya Belediyespor Teknik Direktö ; r Nihat Balan , Batman Petrolspor karşısında aldıkları yenilginin nedenini rakiplerinin son şansı olmasına bağlayarak , ' Bu da onları daha agresif ve saldırgan bir hale getirdi . Maç ; ın hakemi de bu tarz şeylere mü ; saade etti . Sahanın şartları ortada ama lig bu , buna gö ; re oynamamız gerekiyor . Bugü ; n iç ; in kaybettiğimiz bir 3 puan var . Ç ; ok kö ; tü ; oynadık diyemeyiz , fazla pozisyon da vermedik . Kalede pozisyon vermeden gol yedik ' dedi .

Mü ; cadeleye devam ettiklerini vurgulayan Balan , ' Yapacak bir şey yok . Bu bir lig mü ; cadelesi , alsak daha da rahatlayacaktık ama yapacak bir şey yok . Lig mü ; cadelesi devam ediyor . Kendi sahamızda oynayacağımız maç ; ları kayıpsız atlatıp , deplasmandan da puan getirmemiz gerekiyor . Bozuk bir zeminde iyi bir futbol oynamaya ç ; alıştık . Burada normal kart uygulamaların olsa 10-15 sarı kart belki de yarısı kadar kırmızı kart olmalıydı . Bu şartlardan etkilendik . Bundan sonra geldiğimiz gibi devam edeceğiz . Kazansak rahatlayacaktık ama kimse de rahat puan vermeyecek . Fena oynamadık ama sonuca da yansıtamadık . Kendi sahamızda oynayacağımız maç ; ı kazanarak , her hafta kazanma dü ; şü ; ncesiyle devam edeceğiz . Bu hafta sadece istediğimiz şeyleri alamadık . İnşallah gelecek hafta kendi sahamızda istediğimiz 3 puanı alarak , yolumuza devam ederiz ' diye konuştu .