Ronaldo'ya Mor Krampon

Tanıtımı ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo tarafından yapılan mor renkli, türünün ilk örneği futbol kramponunda, devrim niteliğindeki NIKE SENSE uyumlu yer tutuş teknolojisi bulunuyor.

  Tanıtımı ü ; nlü ; futbolcu Cristiano Ronaldo tarafından yapılan mor renkli , tü ; rü ; nü ; n ilk ö ; rneği futbol kramponunda , devrim niteliğindeki NIKE SENSE uyumlu yer tutuş teknolojisi bulunuyor . Mercurial Superfly II , Nike Football+ ö ; zelliği sayesinde uzmanların verdikleri ipuç ; ları ve eğitimle oyuncuların performanslarını geliştirmelerine yardımcı oluyor .

NIKE , aniden hızlanmayı sağlamak iç ; in yeni ve benzersiz uyumlu yer tutuş sistemi iç ; eren hafif Mercurial Vapor SuperFly II kramponu futbolseverlerin beğenisine sundu . Mercurial Vapor SuperFly II ' nin ü ; st bö ; lü ; mü ; , hızlı oyuncular iç ; in geliştirilmiş kavrama ve top kontrolü ; ne yö ; nelik olarak yeniden tasarlandı . Parlak mor ö ; tesi rengi saha ü ; zerindeki gö ; rü ; nü ; rlü ; ğü ; nü ; artırıyor .

GEREKTİĞİNDE DEVREYE GİREN YER TUTUŞ

Tasarımcılar , Nike SENSE uyumlu performans teknolojisini geliştirirken , oyuncu tarafından uygulanan basınca ve saha koşullarına bağlı olarak 3mm uzayıp kısalabilen akıllı ç ; iviyi yarattı . Belirli bir yö ; nde yerleştirilen tırtıklar hız kesmeyi son derece kolaylaştırırken ve ani yö ; n değiştirmeye imkan verirken , yardımcı yer tutuş sistemi , o ilk kritik adımlarda ayağın yerden kesilmesi esnasında ekstra gü ; ç ; sağlıyor . Sonuç ; ta her yö ; nde daha fazla hız sağlayan bir krampon ortaya ç ; ıktı .

Nike ' ın tasarım ve ü ; retim ekiplerinin gö ; rü ; ştü ; ğü ; dü ; nyanın en hızlı oyuncularından bazıları , rakip oyuncuyu dü ; z ç ; izgi ü ; zerinde atlatırken gereken hızın , oyuncunun ç ; evresinde dö ; nerken hızlanma kadar ö ; nemli olduğunu vurguladı . Nike Spor Araştırmaları Laboratuvarı 2006 yılı dü ; nya şampiyonası finallerinde yü ; rü ; ttü ; ğü ; araştırmada , 63 maç ; ta 845 kayma vakası yaşandığını ve maç ; başına kayma sayısının ortalama 14 olduğunu tespit etti . Bu bilgiler ışığında hareket eden Nike ekibi , ayağın yerle temasının kesilmesi

sırasındaki hızlanmayı arttıran ve maç ; ın kaderini değiştiren dakikalarda kaymaları minimum dü ; zeye indiren bir krampon ü ; retmek iç ; in aralarında Cristiano Ronaldo , Zlatan Ibrahimovic ve Alexandre Pato ' nun bulunduğu seç ; kin sponsorcularla yakın işbirliği yaptı . Cristiano Ronaldo , ' Benim iç ; in her şey ilk adımda hızlanmadan ibaret , ancak defans oyuncusunun etrafında hızlı bir şekilde dö ; nmek de ö ; nemli . Mercurial Vapor Superfly II her ikisini de yapmama yardımcı oluyor , bu sayede rakibimi atlatabiliyor ve gol fırsatları yakalıyorum ' dedi .

Sporcuların gö ; rü ; şleri , dayanıklılıktan veya destekten taviz vermeden kramponun ayağı sıkıca kavramasını istediklerini de ortaya koydu . Kramponun uyumlu ü ; st kısmına eklenen yeni nesil Nike Flywire teknolojisi hafif , gü ; ç ; lü ; ve daha dinamik bir kavrayış sunuyor . Ayarlı karbon kompozit gö ; vde , yer tutuş unsurları iç ; eren hafif ve esnek bir platform sağlarken oyuncuların sahaya daha yakın olmasına imkan veriyor .

Ayrıca Mercurial Vapor SuperFly II , futbolseverlere Nike Football+ vasıtasıyla dü ; nyanın en iyi oyuncularının , takımlarının ve antrenö ; rlerinin eğitimle ilgili gö ; rü ; şlerine benzeri gö ; rü ; lmemiş bir erişim olanağı sunuyor . Her bir kramponda , www . nikefootball . com adresinden , bir sonraki Nike Football+ Hız Ustalığı eğitimi iç ; eriğinin yü ; klenmesi ve oyunun pü ; f noktalarının aç ; ığa ç ; ıkarılması iç ; in kullanılabilen benzersiz bir kullanıcı kodu bulunuyor .

Nike Football + Hız Ustalığı programı , Brezilyalı milli takım yıldızları Robinho , Fabiano ve Nilmar ' a ö ; zel erişim sağlayarak hızın gü ; cü ; nü ; futbolcuların ayağına ve gü ; nlü ; k maç ; hazırlıklarına getiriyor . Eğitim kapsamında dö ; rt kamp mevcut :

- A Pelada - Hızlı ve rekabetin yoğun olduğu Brezilya futbolunu oynamanın hızlı yollarını ö ; ğrenin .
- O Brasilerao - Brezilya ' nın Premier ligdeki takımı Corinthians ' ın antrenö ; rleri ve oyuncularıyla gö ; rü ; şü ; n . En başarılı takımların antrenö ; rleri oyuncuları dö ; rt gerç ; ek antrenmandan geç ; irecek .
- Na Gringa - Sadece en iyi Brezilyalı oyuncular Avrupa ' ya gidiyor . Avrupa ' daki maç ; ların gerç ; ek farkını , o maç ; larda oynayan sü ; per starların kendi ağzından duyun ve bu ipuç ; larını kendi maç ; ınıza yansıtın .
- A Selecao - Brezilya Milli takımının dağdaki antrenman yeri Granja Comery ' nin gizli dü ; nyasına girin . Takım antrenmanlarına ve başarılı bir CBF antrenö ; rü ; yle yapılacak 3 kişilik alıştırmalara katılın .

Hız Ustalığı programına dayalı yeni bir ö ; zellik olan ' Inside the Elite ' ( Seç ; kinler Arasında ) , oyunculara ö ; zel erişim sağlıyor . Aralarında Robinho , Javier Mascherano ve Zlatan Ibrahimovic ' in de yer aldığı sporcular , maç ; ları ve maç ; a hazırlıkları konusunda samimi gö ; rü ; şlerini aktarıyor .

Bu Nike Football+ Hız Ustalığı programlarına ek olarak futbolcular , antrenmanlar , hazırlık maç ; ları ve oyuncu kıyafetleri gibi ü ; lkelere ö ; zel Nike Football+ etkinliklerine de ulaşabilecek . Nike Football+ ' un ayrıca iPhone ve iPod Touch ' a yö ; nelik olarak iTunes ; ® ; uygulaması da bulunuyor .

Mercurial Vapor SuperFly II krampon 1 Nisan 2010 tarihinden itibaren satışa sunulacak .