Lider Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Turkcell Süper Lig'de haftayı Kasımpaşa karşısında aldığı 4-1'lik galibiyetle kapatan lig lideri Galatasaray, hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı

Turkcell Süper Lig'de haftayı Kasımpaşa karşısında aldığı 4-1'lik galibiyetle kapatan lig lideri Galatasaray, hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarına başladı. Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan sabah antrenmanı teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, saat 11.00'de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı. Kasımpaşa karşılaşmasında ilk on birde görev verilen oyuncular sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar. Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.

SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU

Milan Baros, salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılırken, Uğur Uçar, Hakan Balta, Harry Kewell ve Gökhan Zan'ın ise tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldıkları bildirildi.

FUTBOLCULARIN MİLLİ MESAİSİ

Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin ve Arda Turan A Milli, Serkan Kurtuluş'un Ümit Milli, Emre Çolak'ın U-19 Milli Takımları'nda, Giovani dos Santos'un Meksika, Elano Blumer'in Brezilya, Abdel Kader Keita'nın ise Fildişi Sahili Milli Takımı kamplarına katıldıkları ifade edildi.

TAKIMA 1 GÜN İZİN

Galatasaray, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bir günlük aranın ardından 3 Mart Çarşamba günü saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.