Daum'un açıklamaları Fenerbahçeliler'i kızdıracak

Fenerbahçe'nin teknik patronu Daum, sarı-lacivertlileri üzecek bir açıklama yaptı.

  &ldquo ; Defansta ç ; ok hata yapıp basit gol yiyoruz . Adeta gol yemeye davetiye ç ; ıkartıyoruz . Bu futbolla şampiyonluk zor gö ; zü ; kü ; yor . &rdquo ;

UEFA Avrupa Ligi ' ne havlu atan , dü ; n de İstanbul Belediye ' ye kaybeden F . Bahç ; e ' de tehlike ç ; anları ç ; alarken , Daum , yenen basit gollere isyan etti . Oyun kurarken yaptıkları pas hatalarının kendilerine pahalıya patladığının altını ç ; izen Alman hoca , bu futbolla şampiyonluğun zor olduğunu itiraf etti :

&ldquo ; Mağlubİyetİn birç ; ok nedeni var . Maç ; ın başında tempoyu yü ; ksek tutamadık . Daha sonra ç ; ok bireysel hatalar yaptık . Oyunu kurarken basit top kayıpları ile rakip takımı kontratağa davet ettik . Deniz ' in golü ; geldi ama sayılmadı . Ofsayt mı , değil mi bilmiyorum .

2 . devreye iyi başladık ama Alex kırmızı kart gö ; rdü ; . . Orada kırmızı kart nasıl veriliyor ben anlamıyorum . Daha sonra 2 . golü ; attılar . Basit goller yiyoruz . Bu takımı gol atmaya davet ediyoruz . Defansta ç ; ok hata yapıyoruz .

ŞU anda tek verilecek mesaj şudur : Kariyerimde ilk kez bö ; yle başarısız bir dö ; nem geç ; iriyorum . İlk defa 7 maç ; ü ; st ü ; ste kazanamadım . Aç ; ıkç ; ası bu futbolla şampiyon olmamız zor . Daha iyi olmamız şart . &rdquo ;

Bilica defterden silindi

Defansta yaptığı basit hatalarla yö ; netimin sabrını taşıran Sambacı , kızağa ç ; ekilecek

Sezon başında Sivasspor ' dan transfer edilen Bilica , F . Bahç ; e ' deki kredisini tü ; ketti . Lugano ' nun yokluğunda Bekir ile defans kurgusunu oluşturan ve yaptığı hatalarla hem teknik direktö ; r Daum hem de yö ; netimin sabrını taşıran Sambacı , artık yedekliğe mahkû ; m . Dü ; nkü ; karşılaşmanın ardından Daum ' la konuşan yö ; neticiler Brezilyalı ' nın yaptığı basit hatalardan dert yanarken , aynı fikirde olan Alman hocanın ö ; nü ; mü ; zdeki hafta oynanacak Antalya maç ; ında Bekir-Lugano ikilisini oynatacağı ö ; ğrenildi .

Kanarya rekoru ' tersten ' kırıyor


İlk yarıda 8 ' de 8 yapan F . Bahç ; e , 2 . yarıda aynı takımlara karşı daha 6 . haftada 10 . puanını yitirdi

Sü ; per Lig ' de ilk yarıda 8 ' de 8 yaparak 52 yılın en iyi başlangıç ; rekorunu kıran F . Bahç ; e ' de işler tersine dö ; ndü ; . . 2 . yarıda 6 hafta geride kalırken ilk yarıda aynı takımlara karşı 6 ' da 6 yapan sarı-lacivertliler 2 . yarıda 2 galibiyet , 2 beraberlik , 2 yenilgi alırken 8 puan aldı , 10 puan yitirdi . . İlk 6 haftayı 18 puanla geç ; en F . Bahç ; e ö ; zetle 10 puanlık gerilemeye imza attı . .

Bu arada 45 puan toplayan Daum , F . Bahç ; e ' deki en kö ; tü ; 23 . hafta performansına imza atarken 7 maç ; ü ; st ü ; ste kazanamayınca rekor sinyali verdi . . 2002-2003 sezonunda toplam 9 maç ; ı ü ; st ü ; ste galibiyetsiz geç ; en Kanarya , Daum ile 4 Şubat ' ta kazandığı 3-0 ' lık Bursa kupa maç ; ından sonraki 7 resmi mü ; cadeleyi zafersiz geç ; ti . .