Daum Fenerbahçelileri şaşırtmaya devam ediyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum 2-1 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe taraftarlarını isyan ettirdi.

Turkcell Süper Lig'de 4 haftadır kazanamayan Fenerbahçe, taraftarlarını üzmeye devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılşan karşıalaşmayı 2-1 kaybeden Fenerbahçe, maçtan sonra teknik direktör Christoph Daum'un yaptığı açıklamalarla adeta bir kez daha sarsıldı.

Daum maçtan sonra büyük bir itiraf yaparak; ''Şu an oynadığımız futbolla şampiyon olmak çok zor görünüyor" dedi.

Daum'un bu açıklaması Sarı-Lacivertli taraftarlarda şok etkisi yarattı. Takımlarının son 7 maçta galip gelememesinden dolayı üzüntülü günler geçiren taraftarlar Daum'un itirafı ile iyice ümitsizliğ kapıldı.

Daum yaptığı basın toplantısında maçtan bireysel hataların çok olduğunu vurgulayarak yenilen golleri bu hatalara bağladı. Hakemin verdiği kararlara da tepki gösteren Daum, Deniz'in attığı golün ofsayt olmadığını, kaptan Alex'in gördüğü kırmızı kartın tamamen yanlış karar olduğunu ve yedikleri son golün ofsayt olduğunu belirtti.

Takımının göstermiş olduğu performanstan memnun olmadığını dile getiren Daum; "Bu şekilde oyanmaya devam edersek şampiyon olamayız" dedi.

Christoph Daum, kendilerine bir galibiyet gerektiğini ifade ederek, ''Hem kendimiz, hem taraftar, hem de yönetim için acilen bir galibiyet lazım. Antalyaspor maçıyla bunu yapmak istiyoruz. Sonra seri galibiyetler almayı amaçlıyoruz'' diyerek sözlerini sonra erdirdi.