Adanaspor- Bucaspor maçının ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, kendi evlerinde 3 puan kaybederek ilk 2 şanslarını azalttıklarını, ancak ilk 6 şanslarının devam ettiğini söyledi.

Kılıç, Bucaspor ile oynadıkları ve 3-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı basın toplantısında çok önemli bir maçı kaybettiklerini ifade etti. Kılıç, maça iyi başladıklarını ancak erken bir gol yediklerini ancak gol yedikten sonra baskı kurarak çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen bir türlü golü ulamadıklarını kaydetti. Kılıç, maçı kazanmaları durumunda süper lige çıkmak için çok iddialı duruma geleceklerini ancak bunu başaramadıklarını söyleyerek, "Maçı kazanamadık. İlk iki ihtimalimiz büyük ihtimal kayboldu. Ama biz bunu son maça kadar zorlayacağız. Ancak ilk altı şansımız hala devam ediyor. Biz en azından ilk altıya kalıp süper lige çıkmak istiyoruz" dedi.

Adanasporlu futbolcu Onur Demirtaş ise çok şansız bir maç yaşadıklarını, Bucaspor'un erken ve şanslı bir gl bulduğunu belirterek, "Biz gol yedikten sora çok sayıda gol pozisyonuna girdik ama golü bulamadık. Biz çok iyi futbol oynuyoruz. İlk iki şansımız hala bitmiş değil. İlk ikiye ya da ilk altıya kesin gireceğiz. Çünkü biz iyi bir takımız ve iyi futbol oynuyoruz" diye konuştu.

Bucaspor Antrenörü Sait Karafırtınalar ise Adanaspor'un çok zor bir deplasman olduğunu bilerek geldiklerini anlatarak, "Burası çok zor deplasmandı. Ama biz kazanmak için geldik. Çünkü kazandığımız anda ikinci sıraya yerleşecektik. Bugün iyi futbolla bunu başardık" dedi.

Bucasporlu Yılmaz Özlem ise eski takımı Adanspor'a karşı oynadığı için çok heyecanlandığını ama sahaya çıktıktan sonra heyecanın kalmadığını belirterek, "Çok önemli 3 puan aldık. Bunu hocamıza armağan ediyorum" şeklinde konuştu.