Sadri Şener: Zirveye ortak olacağız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Ligin ikinci devresinde zirveye ortak olacaklarının mesajını verdiklerini belirterek, İkinci yarıda hedeflerinin toplayabilecekleri en yüksek puanı toplamak, kupayı ise müzelerine götürmek olduğunu söyledi.

Sadri Şener Trabzonspor Dergisi'nde yer alan yazısında ikinci yarıdaki hedefleri anlattı. 2010 yılına çok iyi bir giriş yaptıklarını belirten Şener."Elde ettiğimiz galibiyetler hem ligde hem de kupada umutlarımızı yükseltirken, moral değerlerimizi de arttırdı. Ligin ikinci devresinde zirveye ortak olacağımızın mesajını da vermiş olduk. Elde ettiğimiz galibiyet serisini devam ettirecek bir kadroya sahibiz. Çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Şener, "İkinci devrede hedefimiz toplayabileceğimiz en yüksek puanı toplamak, kupayı ise müzemize götürmek. Taraftarlarımızın bizlere ve takımımıza vermiş oldukları destek en büyük itici gücümüzdür. Elbette bu büyük kulübün sorumluluğunu taşımak bizler için son derece önemli ve stres verici. Ancak kazanınca bu stresimiz tamamen üzerimizden kalkıyor" şeklinde konuştu.

"Teknik Direktör olarak Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle yükümüz biraz olsun hafifledi" diyen Şener, "Ara dönemde yaptığımız takviyelerle de iyi bir kadro zenginliği yakaladık. Güneş'in tecrübesi ve oyuncularıyla kurduğa diyalog bu noktada uyum sürecinin kısa sürede aşılmasına yol açtı. Trabzonspor'u modern futbolun gelişimine uydurmaya çalışırken, iyi ve uygun transferlerle daha iyi bir ekip oluşturarak zirveyi hedeflemek gerektiği ortadadır. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Yaparken de birçok sosyal sorumluluğu da yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Şehrimizin imajına katkı yapacak faaliyetlerden de geri adım atmadık, atmayacağız. Yine kulübün hem gelir kalemlerini hem de tesis altyapısını geliştirecek birçok projeyi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçireceğiz" diye konuştu.