Hasan Yener Yılmaz Vural'ı şikayet etti

Trabzonspor Genel Sektreteri Hasan Yener, Yılmaz Vural'ı TFF'ye şikayet etti.

Trabzonspor cephesinden Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, 1991 - 92 sezonunda Bursaspor'la oynanan ve 5 - 1 sona eren kupa finaliyle ilgili, yeşil - beyazlıların Rumen kaleci Nitu'nun şike yaptığını iddia ettiği açıklamaya sert tepkiler gelmeye devam ediyor.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, Yılmaz Vural'ı Türkiye Futbol Federasyonu'na, Kasımpaşa Spor Kulübü'ne ve Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği'ne şikayet ettiklerini belirterek, "Ligde Pazartesi günü Bursaspor ile karşılaşacağız. Tam da böyle bir maç öncesi bu tür açıklamalar yaptık, iki camiayı kışkırtmaktan başka bir yere varmaz. Zaten kendisini ciddiye almıyoruz, ancak Futbol Federasyonu'na hakkında soruşturma açılması talebinde bulunduk. Devamında da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini istiyoruz" diye konuştu.

ALİ ÖZBAK KİTABINI TANITTI

Öte yandan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın yazdığı, "Trabzon futbolunun kökleri" adlı kitabının tanıtımını, bugün akşam saatlerinde Usta Otel'de yapıldı. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, KTÜ Üniversitesi Rektörü İbrahim Özen, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve davetlilerin katıldığı tanıtım toplantısında Ali Özbak, kitaplarını imzaladı. Kitapta Trabzon futboluna geçmişte hizmet etmiş isimler tanıtılıyor.