Pedersen'in aklı Fenerbahçe'de

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ta forma giyen Morten Gamst Pedersen'in aklı, Fenerbahçe'den gelen teklif yüzünden karıştı.

Ada’nın önde gelen spor sitelerinden SkySports’un haberine göre, Blackburn’un teknik direktörü Sam Allardyce, sözleşmesi bitecek olan Pedersen’e uzun süreli bir sözleşme teklif etti. Ancak Pedersen’in Fenerbahçe’den gelen cazip teklif yüzünden takımıyla sözleşme yenilemediği ifade edildi.

Norveç Milli Takımı’nın da formasını giyen Pedersen’le ilgili olarak hocası Allardyce, “Pedersen sözleşme yenilemek için bize söz verdi. Ama hala bir şey yok. Bu durumda iddia edilenler gibi bir durumun olduğunu düşünmek için nedenlerim var” açıklamasını yaptı.

Yıldız oyuncunun kararını ise bu hafta içerisinde vereceği belirtilirken, eski takım arkadaşı Tugay Kerimoğlu’ndan da Fenerbahçe ve Türkiye hakkında bilgi aldığı bildirildi. Blackburn’ün, futbolcusunu ikna etmek için büyük bir çaba harcadığı öğrenilirken, Pedersen’in ayrılabilme tehlikesinin olması, taraftarlar arasında endişe yarattı.