Terry kaptanlığı geri almak için para dağıtmaya başladı

İngiltere Milli Takımı kaptanlığını yaşadığı yasak aşk yüzünden kaptıran Terry, sevgilisine 'sus payı' ödeyerek kaptanlığının geri almak istiyor.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Sunday Times, takım arkadaşının eski sevgilisiyle gizli ilişkisi ortaya çıktıktan sonra kaptanlık bandı elinden alınan 29 yaşındaki milli futbolcu John Terry'nin, kaptanlığı garanti altına almak için 33 yaşındaki metresi Vanessa Perroncel'a 750 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 800 bin TL) ödeme yaparak anlaşmaya vardığını yazdı.

Fransız iç çamaşır modeli Perroncel'in 6 sıfırlı teklife rağmen Terry ile yaşadığı gizli ilişkinin detaylarını Pazar gazetesine satmaktan son anda vazgeçtiğinin belirten gazete, Terry'nin kaptanlığını kurtarmak için geç kaldığını ve anlaşmanın işe yaramadığını kaydetti.

te yandan, İngiltere Milli Takım teknik direktörü Fabio Capello'nun kaptanlığını elinden aldığı John Terry, Dünya Kupası'nda kolunda kaptanlık bandıyla sahaya çıkmak istediğini ve bunun için mücadele etmeye devam edeceğini açıkladı.