Rijkaard: Jo kasıtlı olarak sakatlandı

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 'Yalçın'ın Jo'yu kasıtlı sakatladığını düşünüyorum' dedi.

Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Kadir Has Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşan Kayserispor, 36 yıldır yenemediği renktaşını bu kez de deviremedi.

Tolunay Kafkas

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonu basın toplantısında yaptığı açıklamada, baskı uygulamalarına rağmen fazla top kaybı yaptıklarını söyledi. Kenarlardan Galatasaray'ı devireceklerini düşünerek baskı yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını kaydeden Teknik Direktör Kafkas, "Bugün Galatasaray son iki maçına oranla çok daha iyi oynadı. Zaten bunun altında oynamış olsaydı Kadir Has Stadı'ndaki şimdiki karşılaşmasını kaybederdi. Galatasaray'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Frank Rijkaard

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard ise, beraberlikle sonuçlanan bir maçta 3 puan alamadıkları için hayal kırıklığına uğradıklarını kaydetti. Maçın ilk 20 dakikasının gergin başladığını söyleyen Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 20 dakikanın ardından oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini ancak 3 puan almadıkları için üzgün olduklarını kaydetti.
Gazeteci'nin Nonda'nın gönderilmesi ile alakalı sorusuna ise Teknik Direktörü Frank Rijkaard, "Nonda'nın gönderilmesi kesinlikle benim kararımdı" ifadelerini kullandı.

"Yalçın'ın Jo'yu kasıtlı sakatladığını düşünüyorum"

Antalyaspor maçında yıldız oyuncu Jo'nun sakatlanmasını değerlendiren Teknik Direktörü Frank Rijkaard, "Antalyaspor maçında Galatasaray'ın eski futbolcusu Yalçın'ın Jo'yu kasıtlı sakatladığını düşünüyorum. Jo'yu sakatlıyorsunuz ve bundan gurur duyuyorsunuz. Yaşanan bu olay utanç verici bir durum. O nedenle Antalyaspor futbolcusunu suçluyorum" diye konuştu.