Chivu: Yeniden doğmuş gibi oldum

Girdiği bir ikili mücadelede rakibiyle kafa kafaya çapışarak kafatası çatlayan ve ameliyat olan Rumen oyuncu Cristi Chivu, ameliyattan sonra yeniden doğmuş gibi olduğunu belirtti.

Ameliyata giderken bir daha yeşil sahalara dönememe korkusu yaşadığını söyleyen yıldız oyuncu, "Yeniden doğmuş gibi oldum. Hızla iyileşiyorum. Yeşil sahalara tekrar dönmek için sabırsızlanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'a verdiği mülakatta Inter'in Romanyalı defans oyuncusu Cristian Chivu, yaşadığı sıkıntılı süreci anlattı. Çarpışma anında çok kısa süreli şuur kaybı yaşadığını kaydeden Rumen yıldız, 'Sanki kafamda bir delik açıldı' dedi.

Ambülansta doktorun hemen ameliyet olması gerektiğini söylediği an bir an aile üyelerini göz önüne getirdiğini kaydeden Chivu, ''Bir daha uyanamayacağımı düşündüm. Ya daha kötüsü olursa, futbol yaşantım biterse! Eşim, kızlarım bu işin altından nasıl kalkar?' diye düşünüğünü söyledi. Başarılı bir ameliyattan sonra hızla iyileştiğini söyleyen Rumen yıldız, kendini yeniden doğmuş gibi hissetiğini anlattı.

Ameliyat sonrası hastanede sakatlandığı pozisyonu tekrar tekrar izlediğini kaydeden Interli oyuncu, ''Yetişemeyeceğim topa yükselmekle hata etmişim'' ifadelerini kullandı.

Inter'in başarılı defans oyuncusu Cristian Chivu, 6 Ocak'ta Chievo'yla oynan lig maçında, Sergio Pelliser ile çıktığı kafa topunda rakibiyle çarpışmış; Rumen oyuncunun kafa tası çatlamıştı. Başarılı geçen ameliyatın ardından hızla iyileşen futbolcunun 1,5 ay kadar sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor.