Kepez Belediyesi 55-71 Pınar Karşıyaka

Beko Basketbol Ligi'nin 18. haftasında kendi evinde, Pınar Karşıyaka'yı ağırlayan Kepez Belediyesi 55-71'lik skorla mağlup oldu.

İki takımda maça karşılıklı basketlerle başlarken, ev sahibi takımda Buckman, konuk takımda da Ray Wesson, hücumda etkili oldu. Antalya temsilcisi hücumdaki etkinliğini devam ettirdi ve ilk çeyreği yedi sayılık üstünlükle bitirdi. 21-14 İkinci periyodun ilk beş dakikası iki takım açısında da kısır geçti. Defansta etkili olan Kepez Belediye takımı, hücumda aynı başarıyı gösteremedi. Kepez Belediyesi'nden Nikolay, İzmir temsilcisinden de Ryan David basketleri ile ilk yarı ev sahibi takımın 35-31'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Pınar Karşıyaka toparlandı ve hücumda Andre Smith ve Ryan'la etkili oldu. Peş peşe hücum alanında dışarıdan sayı bulan İzmir temsilcisi üçüncü periyodun bitimine üç dakika kala 6 sayılık üstünlük sağladı. 39-45 Bir ara konuk ekip farkı dokuz sayıya çıkarsa da üçüncü çeyreği 50-47 önde bitirdi. Son periyodun ilk beş dakikasında Pınar Karşıyaka boyalı alanı daha iyi kullandı ve bir ara farkı 9 sayıya çıkardı. 59-50 İki takımda hücumda sayı bulmakta zorlanırken son 2 dakika 30 saniyeye konuk takım 65-53'lük skorla girdi. Ve maçı da 71-55'lik skorla bitirdi.