Asıl kasap büyüklerde

Adnan Polat'ın kasap futbolcular sözüne gönderme yapan Antalyasporlu Yalçın Ayhan, Türkiye'de 4 büyük takımda forma giyen savunma oyuncularına iyi bakılırsa kimin kasap olup olmadığını herkesin görebileceğini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmadan sonra Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat'ın "Kasap futbolculara dur deyin" açıklaması ve Yalçın'ın "Galatasaraylı Caner'e sus seni de sakatlarım" tehdidinin başaktörü Yalçın Ayhan, bugün kendini savundu.
Cihan muhabirine konuşan genç futbolcu, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın söylediklerini üzerine alınmadığını belirterek, "Başkan Polat bence genel bir konuşma yaptı. Bu sözleri ben asla üzerime alınmadım. Jo'nun sakatlanmasında benim payım yok. Kameralarda da görünüyor. Böyle bir şey varsa açıklarım. Ancak başkanın yaptığı açıklamalarda sanki beni ima ediyormuş gibi görünüyor ama ben üzerime alınmadım. Sahada defans oyuncusun gerektirdiği şekilde oynuyorum. Fair-play çerçevesinde mücadele ettim." dedi.
Türkiye'de kasap futbolcuların olup olmadığı şeklindeki soruya ise Yalçın, "4 büyüklere iyi baksınlar kimin kasap, kimin kasap olmadığını herkes iyi görür" cevabını verdi. Yalçın, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın böyle bir açıklama yapmasını ise aldıkları yenilgiye bağladı.