Volkan Demirel 'Ezel' hayranı çıktı

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in 'Ezel' dizisi hayranı olduğu ortaya çıktı.

Volkan Demirel, Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor karşısında dün akşam aldıkları 3- 0’lık galibiyet sonrasında da diziden alıntılar yaparak zorlu maratonla ilgili görüşlerini dile getirdi. FBTV’ye konuşan Volkan, muhabirin, “Nedir mesele kardeşşş?” sorusuna, “Mesele her hafta kazanıp şampiyon olmak kardeşş” yanıtını verdi.

90 dakikayı da değerlendiren Volkan, “Bursaspor takımı çok kaliteli ve iyi oyunculara sahip. Bu iş bitti diyemeyiz. Aynı ciddiyetle rövanş maçına da çıkacağız. Orada da futbolumuzu oynayıp galip gelmeye çalışacağız. Daha performansımız en üst seviyede değil. Yavaş yavaş çıkıyoruz. Şimdilik yüzde 60-65’lerdeyiz” diye konuştu.

Bu arada önceki gün evinin önünde buzlu zeminde kayarak yere düşen ve kolu yarılan Volkan Demirel, maçta zorlandı. Maç öncesi Koch tarafından statta özel bir çalışmaya tabi tutulan Volkan, “Oynarım” deyince ilk 11’deki yerini aldı. Karşılaşma sonrasında arkadaşlarına teşekkür eden başarılı file bekçisi, “Allahtanmaçta fazla pozisyon olmadı. Arkadaşlarımda yardım etti ve bana fazla iş bırakmadılar. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.