Keita menajerini İstanbul'a çağırdı

Afrika Kupası'ndan geç dönen Keita, Frank Rijkaard'la problem yaşıyor.

İstanbul'a geç dönen Abdul Kader Keita, Hollandalı teknik adamın hışmına uğradı. Keita, Teknik kadronun raporuyla kendisine para cezası verileceğini öğrenice menajerini İstanbul'a çağırdı.

Fildişili yıldızın 50 bin Euro olduğu öğrenilen para cezasını duyduğunda bunun büyük bir haksızlık olduğunu Rijkaard'a iletti.

Afrika Kupası'nda ülkesi Fildişi Sahilleri'nin elenmesinin ardından Angola'da düzenlenen turnuvadan takım arkadaşlarıyla birlikte ülkesine dönen Keita, Pazartesi günü İstanbul'a gelmiş ardından apar topar takımının Antalya kampına katılmıştı.

İKİNCİ KRİZ


Rijkaard ile sezonun ilk yarısında da problem yaşayan ve Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart ve 3 maç cezanın ardından Hollandalı teknik adam tarafından ilk onbire alınmayan Keita, Aralık ayında formasına kavuşmuş ve galibiyetlerde büyük pay sahibi olmuştu.

Para cezasını ödemek istemeyen ve moralinin bozuk olduğu öğrenilen Keita'nın yönetimle görüşmek için çağırdığı menajeri dün akşam İstanbul'a geldi.

Bugün Kayseri'ye gidecek olan Galatasaray kafilesinde yer alacak olan yönetici Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile öğleden önce masaya oturacak olan menajerin, yıldızı oyuncunun sıkıntılarını idarecilerle paylaşacağı öğrenildi.