Fenerbahçe Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Diyarbakırspor ile 7 Şubat Pazar günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi, dün gece oynanan Bursaspor maçının adamları olarak Özer, Lugano ve Semih seçildi.

Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 10.00'da başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü. Roland Koch, antrenman öncesi tesislerde geleneksel motivasyon konuşmasını yaptı ve teknik heyet tarafından Bursaspor maçında Özer, Lugano ve Semih'in "Maçın adamları" olarak seçildiğini açıkladı. Koch, tüm oyunculara çikolata dağıtarak motivasyonu tamamladı. Antrenman, alt sahada Daum'un oyuncularıyla yaptığı mini toplantıyla başladı. Daha sonra oyuncular Roland Koch yönetiminde alt sahada bir koşu çalışması yaptı. Koşudan sonra, dünkü maçta ilk on birde başlayan oyuncular tesislere geçerek masaj ve tedaviye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Kalan oyuncular ise yardımcı antrenör Ayhan Tumani yönetiminde üst sahaya geçti ve ilk önce bir koordinasyon çalışması, ardından kanat organizasyonları gerçekleştirdi. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Bu arada çift kale maç sırasında dizinde ağrı hisseden Gökhan Ünal, antrenmanı yarım bıraktı ve tesislere geçti. Bursaspor maçında sakatlanan Uğur Boral antrenmana katılmadı.
Sarı-lacivertliler, yarın saat 18.00'de Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı basına kapalı antrenmanla Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.