Beşiktaş İnönü'de Gençlerbirliği'ni ağırlıyor

Türkcell Süper Ligi 20.hafta açılış mücadelesi, İnönü Stadı'nda Beşiktaş İle Gençlerbirliği arasında oynanacak.

Beşiktaş'ın, sezonun ikinci yarısının açılış maçında İBB karşısında oynaması gereken maç, olumsuz hava şartlarından ötürü ertelenmişti. Siyah beyazlılar, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Antalyaspor'u Bobo'nun penaltı golüyle geçerek Sivas deplasmanından bu yana resmi maçlarda yaşadığı galibiyet özlemini sona erdirdi.

Gençlerbirliği ise ikinci yarıya, deplasmanda Kayserispor beraberliği ile başladı. Geçtiğimiz hafta Ankaraspor ile oynaması gereken Başkent ekibi, rakip takımın küme düşürülmesinden ötürü haftayı maç yapmadan üç puan alarak tamamlamışlardı.

Beşiktaş'ta, G.Birliği maçı öncesi en dikkat çekici eksik teknik direktör Mustafa Denizli! Tecrübeli teknik adam, böbrek damarlarından geçirdiği ameliyattan ötürü bu hafta takımının başında olamayacak. Denizli'nin yerine takımı, yardımcı antrenör Tayfur Havutçu yönetecek. Ev sahibi ekipte ayrıca, sakatlıkları süren Ferrari ve Hakan Arıkan'ın yanısıra cezalı olan İbrahim Kaş forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği'nde ise zorlu maç öncesi, son idmanda arka adalesinde sertleşme olan Jurica Vranjes, Alpaslan Erdem ve burnu kırık olan Patio'dan yoksun çıkacak. Kırmızı siyahlı ekipte cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
İbrahim Toraman
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ernst
Fink
Holosko
Tabata
Nihat
Bobo

GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Radeljic
İlhan
Aykut
Burhan
Cem
Harbuzi
Hurşut
Kahe
Mustafa

STAT: BJK İnönü Stadı
SAAT: 20:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV