GSMobile abone sayısı 120 bini geçti

Galatasaray Spor Kulübü'nün Avea ile yaptığı işbirliği, GSMobile'ın 120 bin aboneyi aştığı ifade edildi.

Beş yıldır Galatasaray Spor Kulübü'nün ana sponsorluğunu yürüten Avea'nın geçen yıl kulüple yaptığı sinerjiyi daha da güçlendirerek, "Mobil Telekomünikasyon İşbirliği" çerçevesinde hayata geçirdiği GSMobile markası, geldiği noktada özel tarife ve servisleri ile önemli başarılara imza attı. "Tek takım, Tek yürek, Tek hat" sloganıyla hayata geçen GSMobile markası Galatasaray'a kendi katma değerli hizmetlerini geliştirip abonelerine sunma fırsatı verirken, taraftarlar da takımlarına önemli bir gelir sağlama imkanı sundu.

Çırağan Sarayı'nda yapılan toplantıya Avea Segment Yönetimi - Kurumsal ve MVNO Direktörü Tunç Berkman, Avea Pazarlama Grubu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, Avea CEO'su Erkan Akdemir, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Haşhaş, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu ve Galatasaray İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Hakan Aydınol katıldı.

Toplantıda konuşan Avea CEO'su Erkan Akdemir, GSMobile gibi pazarlama ve marka yönetimi kavramlarına yeni bir boyut getiren işbirlikleri ile mobil pazarında rekabetin dengelerini değiştirdiklerini belirterek, "Uluslararası arenada ülkemizin en başarılı temsilcilerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü'nün, Avea ile yaptığı bu önemli işbirliği her iki taraf için de önemli kazanımlar sağladı. Bu işbirliği doğrultusunda takımlarına destek veren Galatasaraylılar takımlarına ek gelir kaynağı sağlarken, Avea'nın sunduğu özel avantajlardan da yararlandı" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu, Galatasaray Spor Kulübü olarak, tüm projelerinde, taraftarlara hiçbir ek mali yük getirmeden en avantajlı ve kaliteli hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, "İş ortaklarımıza katma değer sağlama, kulübümüze ise uzun vadeli yeni gelir kaynakları yaratma vizyonuyla hareket ediyoruz. Bu doğrultuda, Avea ile birlikte hayata geçirdiğimiz ve Gelir Paylaşımı Ortaklığı iş modeline dayanan GSMobile markası ile çok önemli sonuçlar elde ediyoruz. Projenin hayata geçmesini takip eden dokuz ayın sonunda 120.000'ini aşkın taraftarımıza GSMobile markası altında çok özel tarifeler ve içerikler ile iletişim hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Hakan Aydınol ise, Kendi amaçlarının bu projeden futbolcuların maaşları çıkarmak olmadığını belirterek, "Bizim amacımız ilk günde 11 futbolcunun maaşını ödemek değil. Biz bu gün başlarken bir oyuncunun maaşıyla başlıyoruz. Ama bir yılın sonunda ilk 11'de oynayan bütün futbolcuların maaşını bu tür projelerden gelen ücretlerle ödemeyi hedefliyoruz. Şu anki abonelerimizin yüzde 70'i numara taşıma yolu ile geçmiştir. Bizim hedefimiz Galatasaray'ın dünyanın diğer büyük kulüplerinde olduğun gibi büyük bütçelere sahip olmasıdır. Galatasaray büyük kulüplere sahada yarıştığı gibi saha dışında da yarışmaktadır" dedi.

Avea Segment Yönetimi - Kurumsal ve MVNO Direktörü Tunç Berkman da, Türkiye'de 4 büyük kulüp haricinde Anadolu kulüpleri bağlantı kurduklarını belirterek, "4 Büyük takım haricinde Anadolu takımları ile bu şekilde bağlantı kurduk. Bunun çalışmalarını da başlattı. Bizimle ilk bağlantıya geçen Galatasaray kulübü oldu ondan sonrada Fenerbahçe kulübü ve Beşiktaş kulübü oldu. En son bağlantıya geçen kulüp ise Trabzonspor oldu. Şu anda abone sayısına bakacak olursak En fazla abonesi olan kulüp Galatasaray'dır"
diye konuştu.