Giovani Dos Santos hedeflerini açıkladı

Giovani Dos Santos Meksika baınına yaptığı açıklamada; 'Galatasaray çok iyi bir takım, 4 ayda 3 kupa alabilecek düzeydeyiz' dedi.

Galatasaray’ın, Tottenham’dan satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı Giovani Dos Santos, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, iddialı açıklamalar yaptı.

Sarı-kırmızılı takımda geçirdiği ilk günlerini Meksika’nın Record gazetesine anlatan 20 yaşındaki oyuncu, Türkiye’ye ayak bastığı andan itibaren adeta hayal dünyasında yaşadığını söyledi.
Giovani, “Türkiye’de futbol din gibi. Burada herkes futbol konuşuyor. Taraftarların takım sevgisi inanılmaz. Bana da büyük ilgi gösterdiler. Bu sevgiyi karşılıksız bırakmamak için çok çalışmam gerekiyor” diye konuştu.

Meksikalı futbolcu, Galatasaray’a 4 aylığına gelmesine rağmen kısa sürede büyük başarılar elde etme şansına sahip olduğuna dikkat çekti.

Genç yıldız, “Dört ay içinde Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşayabilirim. Bu kupaları kazanmamız benim kariyerim için de çok iyi olur. Kadromuzdaki futbolcuları gördüğüm zaman ilk olarak böyle bir takımın neden Şampiyonlar Ligi’nde yer almadığını düşündüm. Bana göre bu kalitedeki bir takımın gerçek yeri Avrupa Ligi değil Şampiyonlar Ligi’dir” ifadelerini kullandı.