Fenerbahçe Bursaspor'u ağırlıyor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk çaında Fenerbahçe Kadıköy'de Bursaspor'u ağırlıyor.

Süper Lig'de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan sarı lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'nda da aynı performansı Bursaspor karşısında göstermek istiyor.

Fenerbahçe’de, 4 cezalı ve bir sakat oyuncu yerine Sivasspor deplasmanında forma giyen ve farklı galibiyet nedeniyle büyük övgü alan Deniz, Selçuk, Vederson ve Özer yedek kulübesine çekiliyor.

Kupa maçında Lugano, Santos, Emre ve Cristian yeniden on bire girecek. Uğur yerini korumayı başarırken, Semih yine tek başına forvet olarak sahaya çıkacak. Güiza ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Fenerbahçe bu sezon Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı 4 maçta 10 gol kaydetti. Fenerbahçe'nin attığı 10 golü 4 farklı oyuncu paylaştı. Fenerbahçe'de Alex ve Özer 3'er gol atarken, Guiza ve Mehmet Topuz 2'şer gole imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe gibi zorlu bir ekiple eşleşen Bursaspor, kupada ve ligdeki başarılı görüntüsünü devam ettirmek amacında. Büyük takımlara karşı oynadığı futbolla dikkat çeken Yeşil Timsahlar; İstanbul'dan avantajlı bir skorla dönmenin planlarını yapıyor.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan Babacan
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Cristian
Emre
Mehmet Topuz
Uğur Boral
Alex
Semih

BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandoğan
İbrahim
Zapotochny
Mustafa
Bekir
Hüseyin
Ivan Ergic
Ozan
Volkan Şen
Sercan