Tolunay Kafkas: Ali özür dilesin gelsin

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Ali Turan'ın takıma dönebilmesi için yapması gereken şeyi açıkladı.

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada kendilerine güvendiklerini, kolay bir maç olmamasına karşın cumartesi günü renktaşlarıyla yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Kafkas, Ali Turan konusunda, " Kaptanımız, başkanımızdan özür diler, affını isterse, sanırım geri çevrilmez" dedi.

Ali Turan'ın durumuna üzüldüğünü, kadro dışı kalmasından dolayı sıkıntı çektiklerini belirten Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Ali Turan'ın takımda kalmasını çok arzuladım. Ancak gelişmeler farklı oldu. Herşeye rağmen, Ali Turan'ın başkanımızın elini öpüp, özür dilemesi halinde, başkanın da buna kayıtsız kalmayacağını ve affedeceğini düşünüyorum. Kayserispor Ali Turan'a kapılarını kapatmaz, af dileyen eli geri çevirmez sanıyorum." şeklinde konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımda defans kurgusunu yeniden oluşturmaya çalıştığını ve değişik arayışlar içine girerek Bayram Çetin'i stoper, Serdar Kesimal'ı defansın sağında denediğini belirten Kafkas, " Antalya kampından bu yana defans kurgusunda arayışlar içinde olduk. Ali Turan'ın takımdan kopması, Bilal Aziz'in başına gelenler, Toledo'nun sezon sonuna kadar sürecek sakatlığı derken, mazeretlere sığınmıyor ama defansta sıkıntı yaşadık ve yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu futbolcular, Galatasaray maçı hazırlıklarını Karpuzatandaki alttan ısıtmalı çim sahada sürdürdü. Galatasaray maçı öncesi kas sorunu bulunan Gökhan Emreciksin ile Furkan'ın tedavilerinin sürdüğü belirlendi.