Fenerbahçe maçları benim için kabus gibiydi

Saba Tümer'e konuk olan Galatasaray'ın eski Futbolcusu Hasan Şaş'tan tarihi bir itiraf geldi.

Saba Tümer'in "Maç öncesi nasıl hazırlanıyordun maça konsantrasyon olarak?" sorusunu yanıtlayan Hasan Şaş'tan gelen itiraf çok güldürdü.

"Ben çok değişik hazırlanıyordum" diyerek söze başlayan Şaş, hemen sözü Fenerbahçe maçlarına getirdi. 

Fenerbahçe maçlarınınn kendi için kabus gibi olduğunu belirten Şaş, "Şimdi Fenerbahçe ile oynayacağız tabi stresli Kadıköy'de saat 12-1 uyku yok. 2 oldu uyku yok. Koridorda dolaşırken odaların altına bakardım. Işık arardım. Birisinin ışığı açıksa çıkıp odasına gideyim diye. Fenerbahçe maçlarından önce böyle bir stres yaşardım" dedi ve ekledi, "Fenerbahçe maçları benim için çok özel, çünkü o statda yenilmek çok kötü bir şey"

Bu sözlerin üstüne hemen araya giren Saba Tümer'in, eski futbolcuya "Hep de yenilir demi Galatasaray" demesiyle Hasan Şaş'ın azından tarihi itiraflar dökülmeye başladı.

"O statda büyü mü var bilmiyorum ben anlamadım" diyen Şaş, "Bir gün çok iyi oynuyoruz Fenerbahçe'yi 30 dakika stadında hapsettik, Kezman topu aldı vurdu auta giden top Ergün Abi'nin poposuna çarptı gol oldu" ifadelerini kullandı. Ardından Fenerbahçe'yi yenmek için her şeyi yaptıklarını belirten Hasan Şaş, "Mondragon bir sürü mum yaktı yine olmadı. Bülent tuluna dedimki abi bu soyunma odasını yakacak yine yeniliyoruz ya..." diye konuştu.

Bu sözlerin ve itirafların ardından Saba Tümer kahkahalara boğuldu.