Gaziantepspor, Beraberliği Uzatmalarda Kurtardı

Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor, evinde Eskişehirspor ile 1-1- berabere kaldı

  Turkcell Süper Lig ' de Gaziantepspor , evinde Eskişehirspor ile 1-1- berabere kaldı . Maç sonunda Gaziantepsporlu futbolcular son dakikada gelen bir puanının sevindirici olduğunu belirtirken , Eskişehirsporlu oyuncular kaçan üç puanının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi .
Bu sene son 20 dakikalarda çok maç çevirdiklerini söyleyen Gaziantepsporlu futbolcu Erman Özgür , " Maalesef ilk yarı gol yemeden soyunma odasına giremiyoruz . Böyle geriye düşünce de çok aşırı mücadele etmek zorunda kalıyoruz . Bugün de çok zor bir maç oldu . Son dakikada da olsa bir puan aldık çok mutluyuz " dedi .
Gaziantepsporlu futbolcu Ümit de , ilk yarı istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek , " İkinci yarı çok farklı bir Gaziantepspor vardı . Sahanın kötü olması da bizi biraz etkiledi . Mağlup olmaktansa son dakikada bulduğumuz golle berabere kaldık . İnşallah önümüzdeki hafta Ankaragücü nü yenip bu kötü gidişe dur diyeceğiz " diye konuştu .
Sahamızda kazanmak istediğimiz bir maçtı diyen Gaziantepspor ' un başarılı oyuncusu Olcan da , " İkinci yarı özellikle iyi mücadele ettik . Gol pozisyonları bulduk ama son dakikada gol atabildik . Üzgünüz kazanmak istediğimiz bir maçı berabere bitirdik . Ama son dakikada bir puan aldığımız için da şanslıyız . Saha zeminimiz iyi ama bugün su tuttuğu için biraz zorlandık " ifadelerini kullandı .
Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş ise , " Bugün saha da iyi mücadele eden taraf bizdik . Ama gol yollarında sıkıntı yaşadık . Eskişehirspor ' un ilk dakikalarda direkten dönen bir topu var . Sonra da golü buldular . Ondan sonra da pozisyon vermedik onlara . Son dakikada attığımız gol ile berabere kaldık " dedi .
Eskişehirsporlu oyunculardan Aydın iyi mücadele ettiklerini kaydederek , " Arkadaşlarımı kutluyorum . Son dakikada yediğimiz gol bizim adımıza üzücüydü . Burada galip gelmek istiyorduk . Pozisyonlarımız vardı . Gaziantepspor topla çok onuyor gözükse de bizim daha net pozisyonlarımız vardı ama gol atamadık olmadı . Talihsiz bir gol yedik . Eskişehir ' e üzülerek gidiyoruz . Takım olarak iyi noktada olduğumuzu düşünüyorum . Bugün hava şartları da çok kötüydü ve saha da kötüydü . Su birikintileri top oynamamızı
engelledi . Sağlık olsun diyoruz . Önümüzdeki maçlara bakıyoruz " şeklinde konuştu .
Oyunun son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkan Eskişehirspor ' un defans oyuncusu El Saka ise , " iyi mücadele ettik . İki puan kaybettik . Ama önemli değil . Haftaya oynayacağımız Galatasaray maçını düşünüyoruz " dedi .
Eskişehirspor ' un defans oyuncusu Koray , maçın genelinde iyi mücadele ettiklerini belirterek , " Farkı biraz daha açabilseydik bizim için daha iyi olacaktı . Top onlarda daha çok durdu ama net pozisyon vermedik . En net verdiğimiz pozisyonda da gol yedik . Yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız " diye konuştu .