Galatasaray, Kasımpaşa'yı Farklı Geçti

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

  Maç ; ın ardından dü ; zenlenen basın toplantısında aç ; ıklamalarda bulunan Rijkaard , ç ; ok zor geç ; en bir maç ; ın ardından Kasımpaşa gibi iyi futbol oynayan bir takıma karşı 3 puan aldıkları iç ; in mutlu olduklarını belirterek , ' UEFA Avrupa Ligi ' nde Atletico Madrid ' e elendikten sonra , yeniden motive olma konusunda sıkıntı yaşayabilirdik . Bunu başarmak kolay değildi , ama oyuncularımız motive olmayı bildi . Ö ; zellikle maç ; 1-1 ' ken her iki taraf da oyunu lehine ç ; evirebilirdi . Oyuncularım bü ; yü ; k fedakarlık gö ; sterdi . Sakat
oyuncularımız Baros ve Kewell gelecek hafta takıma dö ; necek olmaları bizim iç ; in ç ; ok iyi olacakltır . Ancak şu bizi yanıltmasın ki , bu iki oyuncunun takıma dö ; necek olması , hemen 90 dakika oynayacakları anlamına gelmiyor . Bir sakatlıktan dö ; nü ; yorlar ve eski formlarına ulaşmaları iç ; in zamana ihtiyaç ; ları olacaktır ' dedi .
Hollandalı teknik adam maç ; ta iki gol atarak yıldızlaşan Abdel Kader Keita ' yı tebrik ederek , ' Keita ' yı ö ; zel olarak tebrik etmek istiyorum . Kendisi ç ; ok iyi bir performans sergiledi ve ç ; ok ö ; nemli goller attı ' diye konuştu .
Rijkaard , yıldız oyuncuları Jo ve Giovani iç ; in de ' Jo ç ; ok ö ; nemli bir santrafor ve kadromda olduğu iç ; in mutluyum . İyi oynadığını dü ; şü ; nü ; yorum . Giovani de ç ; ok yetenekli bir futbolcu . Onun zamana ihtiyacı olduğunu biliyorduk . Uzun zamandır dü ; zenli oynamıyordu . Biraz zaman ve antrenmana ihtiyacı vardı . Bugü ; nkü ; performansından memnunum . Fiziksel olarak gayet iyi olduğunu da gö ; sterdi . Şampiyonluk yolunda bize katkısı olacaktır ' aç ; ıklamasında bulundu .
Frank Rijkaard , Turkcel Sü ; per Lig ' deki gelecek haftaların ç ; ok ilginç ; geç ; eceğine inandığını ifade ederek , ' Şampiyonluk yarışı sadece iki takım arasında olmayacak . Galatasaray ' la birlikte Bursaspor , Fenerbahç ; e ve Beşiktaş da bu yarışın iç ; inde olacak . İlginç ; maç ; lar bizi bekliyor ' ifadelerini kullandı .
Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Giovani ise Kasımpaşa karşısında yoğun bir hü ; cum temposu ortaya koyduklarını sö ; ylerken , kendi performansını ü ; st seviyelere ç ; ıkartmak iç ; in de ç ; ok ç ; alıştığını ve kendisini artık daha iyi hissettiğini sö ; yledi .

VURAL : ' GERİYE YASLANDIĞIMIZ ANLARDA GOLLER YEDİK '
Kasımpaşa Teknik Direktö ; rü ; Yılmaz Vural ise Galatasaray ' a karşı iyi bir direnç ; gö ; sterdiklerini ancak geriye yaslandıkları anlarda golleri yediklerini belirterek , ' Bir sö ; z vardır , ' Korku aklın katilidir ' diye . Hep geri ç ; ekildiğimiz dö ; nemlerde gol yedik . Umarız bunu ilerleyen maç ; larda tekrarlamayız . İlk yarıda Galatasaray kadar bizim de pozisyonumuz vardı . Bizim iç ; in maç ; ın kader anı , Keita ' nın attığı goldü ; . Ç ; ok gü ; zel bir gol attı , tebrik ediyorum kendisini . Sonra maç ; ı ç ; evirmek iç ; in tempo artırdık , ama
garip bir penaltı geldi . Son golde de ofsayt olduğu sö ; ylendi . Şimdi 4-1 ' lik yenilgiye mi ü ; zü ; leyim , yoksa sarı karttan Barış ' ın , kırmızı karttan da Koray ' ın cezalı duruma dü ; şmesine mi bilemiyorum? İki stoperimi kaybetmiş oldum ' dedi .
Kasımpaşalı futbolcu Murat Erdoğan , gö ; ze hoş gelen futbol oynamaya ç ; alıştıklarını belirterek , ' Her maç ; aynı sistemle oynamaya ç ; alışıyoruz . Oturmuş bir sistemimiz var . Bu maç ; a da aynı anlayışla ç ; ıktık , pozisyonlar da bulduk ancak değerlendiremedik . Rakibimizin kadrosunda kaliteli futbolcular var ve sonuca direk etki ettiler . Kaybettiğimiz iç ; in ü ; zgü ; nü ; z ' değerlendirmesini yaptı .
Maç ; ta kırmızı kartla oyun dışında kalan Kasımpaşalı futbolcu Koray Avcı , ' Anlık bir olay oldu . Jo bana ç ; arptığı anda kendini yere bıraktı . Hakem penaltı verdi . Penaltıyı verince de bana kırmızı kart gö ; stermek zorunda kaldı . Bu konuda başka bir şey sö ; ylemek istemiyorum . Bugü ; n iyi oynadık ancak Galatasaray daha istekliydi ve bizden daha ç ; ok pozisyon buldular . Maç ; ı kaybettiğim iç ; in ü ; zgü ; nü ; z ' şeklinde konuştu .
Galatasaraylı futbolcu Sabri ise uzun bir aradan sonra Kasımpaşa maç ; ıyla sahalara dö ; ndü ; ğü ; nü ; hatırlatarak , ' İki ay sonra dö ; nü ; ş zor oluyor . Fizik kondisyon eksikliği oluyor . Henü ; z eksiklerim var . Elimden geldiğince ç ; alışarak , ö ; zellikle kondisyoner eşliğinde antrenmanla yaparak bu eksiklerimi gidermek istiyorum ' diye konuştu .