Boluspor-samsunspor Maçının Ardındından

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında evinde Samsunspor'a 2-0 mağlup olan Boluspor'da büyük üzüntü yaşanırken, konuk takım da ise büyük sevinç yaşandı.

  Geçen hafta Adana deplasmanından eli boş dönen Boluspor , 24 . haftayı da kayıpla kapattı . Kendi evinde Samsunspor ' a 2-0 yenilen Boluspor ' da teknik direktör Mustafa Uğur , kazanmak için ellerine yeterli fırsatın geçmediğini söyledi . Futbolcularının performansından memnun kalmayan Uğur , " Bizim için büyük önem taşıyan bir karşılaşmayı kaybettiğimiz için çok üzgünüz . Maçın geneline baktığımızda kazanmak için elimize pek fazla fırsat geçmedi . Geçenleri de değerlendiremedik . Futbolcularımız istediği oyunu sahaya
yansıtamadı . Samsunspor çok net pozisyona girememesine rağmen bulduğu iki golle kazandı . Kaybettiğimiz için çok üzgünüz . Artık önümüzdeki Giresunspor maçını kazanmaya bakacağız " dedi .
Deplasmanda 2-0 kazanan Samsunspor ' un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar , oyuncularına çok güvendiğini ve onları cani gönülden tebrik ederek , " Play-off mücadelesi veren Boluspor için önemli bir karşılaşmaydı . Bizim için de seriye devam etmek ve hedefimizi yükseltmek adına önemliydi . Futbolcularım bugün çok iyi mücadele ettiler . Onları cani gönülden kutluyorum . 5 haftadır üst üste maç kazanıyoruz . Kazandığımız maçlarda da hep iki ve üzeri goller attık . 15 gol atıp 2 gol yedik . Bu da bizim için büyük
mutluluk . İnşallah önümüzdeki hafta da kazanıp seriye devam ederiz " diye konuştu .
Bolusporlu futbolcu Caner Bulut da 2-0 ' lık mağlubiyetin verdiği üzüntü nedeniyle konuşmakta güçlük çekerken , " Play-off ' a katılabilmek için önemli bir maçtı . Kaybettiğimiz için çok üzgünüz . Önümüzde zorlu bir Giresunspor karşılaşması var . Bu maçı kazanarak moral bulmak istiyoruz " şeklinde konuştu .
Konuk takım Samsunspor ' u öne geçiren golü kaydeden Sezer Sezgin ise şöyle konuştu ;
" Tabi ki 4 haftadan bu yana hiç maç kaybetmeden Bolu ' ya geldik . Serimizi devam ettirmek istiyorduk . Amacımıza ulaştık . 5 maçtır kaybetmiyoruz . Biz bu kadar istikrar yakalayabildiysek , Samsun kenti , taraftarı bu kadar inanmışsa , bizler de yönetim , futbolcu ve teknik heyet olarak iyi işler yapıyoruz demektir . İnşallah çıkışımız devam edecek . Boluspor ' a başarılar diliyorum " dedi .
Karşılaşmanın ardından Bolusporlu taraftarlar takımlarının soyunma odasına gelerek futbolcuları ve yönetimi protesto etti . güvenlik çemberinin içine giren taraftarları emniyet güçleri zor sakinleştirdi . Taraftarlar daha sonra sloganlar atarak stadyumdan ayrıldılar .