Potada Derbi Fenerbahçe Ülker'in Oldu

Beko Basketbol Ligi'nde derbi maçında Fenerbahçe Ülker Galatasaray Cafe Crown'u 81-77 mağlup etti.

  Maç ; sonrası dü ; zenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Cafe Crown Antrenö ; rü ; Cem Akdağ , karşılaşmada Fenerbahç ; e Ü ; lker ' in uzun oyuncularını iyi savunduklarını belirterek , ' Bizi dışardan etkileyen oyuncular Ukic ve Ö ; mer Onan oldu . Onların savunmasını ç ; ok kö ; tü ; yaptık ' dedi .

Ribauntlarda 36-30 ü ; stü ; nlü ; k kurduklarını ifade eden Cem Akdağ , ' Ancak dar rotasyonla oynadığımız iç ; in son periyotta yorgunluklar baş gö ; sterdi . Fenerbahç ; e ' yi bu galibiyetinden dolayı kutluyorum ' diye konuştu .

Sarı-kırmızılı oyuncu Caner Topaloğlu ise ilk yarıda kö ; tü ; oynadıklarını , ancak ikinci yarıda iyi mü ; cadele ettiklerini belirterek , ' Maç ; ın sonunda , bir iki topun değerini bilemediğimiz iç ; in maç ; ı kaybettik . Zor bir seriye giriyoruz . Bü ; tü ; n maç ; lar bizim iç ; in final değerinde . Kalan maç ; larımızı kazanmak istiyoruz ' şeklinde konuştu .
Fenerbahç ; e Ü ; lker Antrenö ; rü ; Bogdan Tanjeviç ; , oyunun genelinde iyi oynadıklarını kaydederek , ' Genel olarak oyunu kontrol ettik ve kazandık . Ancak kaptan Mrsic , bugü ; n ç ; ok ö ; nemli bir katkı sağladı . Genel olarak oynadığımız basketboldan memnunum , ama Tü ; rkiye Kupası ' nın getirdiği yorgunluk hala ü ; zerimizdeydi ' diye gö ; rü ; ş belirtti .
Salonu dolduran taraftarların kendilerine ç ; ok bü ; yü ; k destek verdiğini sö ; yleyen Tanjevic , ' Taraftarımız enerjimizi yitirdiğimiz anlarda ç ; ok bü ; yü ; k destek verdi . Ç ; ok dü ; zgü ; n bir destek verdi , ilk maç ; taki gibi olaylar olmadı . Bu anlamda da ç ; ok memnunum . Oyuncularımın taraftarın desteğine ciddi ihtiyacı var . Biz taraftarlardan oyunculara aktarılan bu enerjinin sıkıntısını tü ; m sene boyunca ç ; ektik . Montepaschi Siena , Barcelona gibi bü ; yü ; k kulü ; plere karşı ç ; oğunlukla boş tribü ; nlere oynadık . Taraftarlarımıza bundansonra da ç ; ok ihtiyacımız var ' ifadelerini kullandı .

Fenerbahç ; e Ü ; lkerli oyuncu Ö ; mer Onan ise Galatasaray maç ; larının camiada heyecanla beklenen mü ; sabakalar olduğunu ifade ederek , şö ; yle konuştu :
' Bu atmosferi yaşamayan Ukic ' e de bunu anlattık . 3 . periyodun sonunda 14 sayı fark yakaladık . Son periyotta basit hatalar yaptık , Galatasaray maç ; a ortak oldu . Ancak maç ; ı kazanmasını bildik . Ukic geldikten sonra daha derli toplu oynuyoruz . İnşallah bö ; yle devam ederiz ve Play-offlarda bu mü ; cadeleyi sahaya koyarız . Bu seyircinin her maç ; ta yanımızda olması lazım . '